• milli halterci. (bkz: 2011 avrupa halter şampiyonası)

    toplamda:

    avrupa şampiyonasında:
    1 x gümüş

    madalyası vardır.
  • yaklaşık 6 sene kadar önce ilk defa dinleme fırsatı bulduğum, sesine sazına hayran olduğum türküleri ile gönül telimizi titreten halk müziği sanatçısı.

    ankara sahnelerinin türkü denildiğinde ilk 5 sıralamasına girer şahsi kanaatime göre.

    şu sıralar dikmen de eski sivas divriği derneği olarak bilinen şimdi ki adı çırağan olan mekanda sahne almaktadır.

    --- spoiler ---

    türkülere merakıyla birlikte başladı gökhan kılıç’ın bağlama çalma isteği.öyledir bizim oralarda (sivas-yıldızeli),kulaklarınız türküleri duymayan başladığı anda söyleme de isteği de içinde gelir.öyle veya böyle hemen herkes türküler söyler.ama gökhan kılıç bir çoğundan daha ustaca söylemek istedi.bu nedenle de çok çalıştı.usanmadan saatlerce bağlama çaldığına şahit olanlarımız vardır.kolay değildir.acemi bir adamın,bıkmadan saatlerce bağlama çalmaya çalışması.yaşta küçük olunca işin seyri daha farklılaşıyor.

    ilk okul yıllarından başlıyor gökhan kılıç ‘ın bağlama ve türküler ile kader birliği süreci.sesinin gürlüğünü bilen akrabaları güzel türkü söylediğini de dile getirmekten geri durmuyorlardı.gerçekten de, gökhan ,uzun havaları,içten ve yanık söylemek için bütün ruhunu seferber ediyordu.günler geç tikçe de ailesi de gökhan ‘da ki istek ve yeteneğin gereklerini yerine getirmenin zorunluluğunu anladılar.bu uğurda, öncelikle her yerde alıp götürebileceği , her zamana çalıp söyleyebileceği bir bağlama kazandırdılar o ‘na. artık gökha kılıç , dostlar sofralarının , misafiri gelen dost ailelerinin , bahçe sohbetlerinin ve komşularının aranan adamı olmuştur. gittikçe hem sesi , hem seçtiği türküler güzelleşiyordu.herkesin “çok güzel saz çalıyor” dediği zaman da gökhan kılıç özel bağlama dersi almaya başladı.belli ki kedi kendini yeterli görmüyordu.tabi tüm bunları yaparken , hem becerisini geliştiriyordu , hem çevresini hem de kendisini. sonuç da elence yerlerinin sevilerek dinlenen adamlarından olmayı başardı.saygılı tavırları, geldiği yeri unutmayan bilinci ve türkülere olan sevgi ve saygısı nedeni ile de parmaklarla gösterilmeye başlandı.bir ara söz ve müziği kendisine ait türküler hazırlama işine girişti. hatta bunların da içinde bulunduğu kaset hazırlama çalışmalarına başladı.hayli de çaba harcadı aslında.sonunda yine kendi kararları ile ,bu yolda daha çok şeyler yapması gerektiğini düşünerek sonraki bir zamana bıraktı bu hazırlıkları.durmadı.”göç” adlı bir grup kurdu.ritimden nefesliğe kadar bir çok sazın birlikte oluşturduğu ezgiler ortasında tadı yüreğe değen türküler söyledi grup göç ile . 2006 yılının 30 haziranında kendisine destek veren sanatçılar ve sevenleri ile tamamen kendisine ait bir özel gecede türkler söyledi.ve bu gecede hem gökhan kılıç’ı hem de nasıl çalıp söylediğini merak edenler gecenin sonunda sevgi ve övgülerle alkışladılar grubunu ve kendisini.

    gerçekten de , türkülere yakışır bir tavır ile başlayan gecenin sonunda sevgi ve övgülerle alkışladılar grubunu ve kendisini.

    gerçekten de , türkülere yakışır bir tavır ile başlayan gecenin sonunda ankara il milli eğitim şura salonunu dolduran misafirler çok ama çok memnun ayrıldıklarını ifade ettiler.bu geceyle gökhan kılıç bir sınavı daha başarıyla tamamlamış oldu.hem de türküler denizinden ve türkü söyleyenler arasında.artık , gökhan kılıç diye çalıp söyleyen birinin olduğunun bilinmesi bir yana, istediği zaman da bin kişili salonu doldurabilecek kadar sevgiye ulaşma başarısı yakalanmıştır.

    görülen oydu ki,gökhan’ın yaşını hemen hemen herkes unutmuştu.dersin yılların birikimi ile bağlama çalan türkü söyleyen biri ile yüz yüzeydi tanıyanlar.kızılırmak’ın düzenlediği festivallerde , anma gecelerinde,düğünlerde artık ilden ile çağrılan sanatçılar arasındaydı gökhan kılıç.bir bakıma sıvasın ozanlık geleneğinde kopup ankara’da da kendisine ifade alanı bulan bir damarın sürdürücülerinden olması da o’na ayrı bir sorumluluk yüklüyordu.nihayetinde yıldızeli’nin tipik kültürel özelliklerini özünde taşıyan bir kişi olması dolayısı ile beklentiler yerel tad ve düşünceler doğrultusundaydı.bunun bilincinde olarak çalışan gökhan kılıç,önce yerel ağzı denedi (çok da sevildi) , başarılı olduğunun farkına vardıkça zor gibi gözüken türküleri söylemeye başladı.en çok da bağlama çalışındaki tertemiz ve sakin üslubu dikkat dikkat ediyorlardı onu sevenler.türküler üzerinde daha çok şeyler yapacağı kesin olan gökhan kılıç derleme çalışmalarına da başlamıştır.

    bağlamada orta teli en usta kullananlardan biri olarak görülen gökhan kılıç, geldiği toprakların insanının sevincini,acısını,öfkesini ve geçmişini yansıtan türkü mayası hemen hemen her yerde ve zamandan ifade etmekten çekinmediği gibi bunun bilincini de sürekli bilmektedir.zaten gökhan kılıç ‘ı gittikçe önemlileştiren asıl şeyde burada yatmaktadır.

    öyle değilimdir ki, bir insan , ister sanatçı olsun ister çiftçi , ister işçi kendine benzemediği zaman kimseye benzeme yemez .doğal olarak da kabul görmez.kabul görmeyince de mutlu olmaz . bu kişi birde türküler söyleyen bağlama çalan kişi ise gerisini siz düşünün. o bakımdan gökhan kılıç çok şanslı. çünkü pir sultan abdal , yunus emre , aşık veysel ,mahsuni, muhlis akarsu gibi bu kültürün taşıyıcısı yiğitlerden nasiplenme imkanına ermiştir.tam da pop müzik ve “pop kültürü” ‘nün ortalığı kasıp kavurduğu bir zamanda türkülerde karar kılan biri için ne denir?alkışlanır.tele vole sanatçılarının değer ve yargılarının çok para ettiği bir zamanda gökhan hem türküler,hem bizler,hem de sivas’ımız için bir şans

    türküler ve bizler gökhan kılıç’ı çok sevdik.sıra gökhan'da...
    --- spoiler ---

    gökhan kılıç duymamış

    gökhan kılıç öf öf

    resmi internet sitesini buradan gezebilirsiniz.

    ağzına yüreğine sağlık güzel insan.
  • az önce avrupa halter şampiyonasında kaldıramadığı ağırlığa ananı sikeyim diyerek tekme atan milli sporcu.
  • biraz önce trt spor'da yayinlanan avrupa halter sampiyonasinda kaldirisi yapamayip birakti ve haltere tekme atarak senin anani sikiyim diye kufur etti.

    en basindan beri bagcilar bebesi hareketleri falan tam bir komediydi, kaldiris icin halterin basina gecip hareketi izle diyip kaldirisi gerceklestiremeyisi eglenceliydi. sonuncusu da tuzu biberi oldu. gormek istedigimiz tarzda bir sporcumuzdur kendisi.
  • atatürk'ün sevmeyecegi, rte'nin kendine yakın bulacağı türde ağzı bozuk bir halterci olduğunu avrupa halter sampiyonasında gördüğümüz halterci.

    milli sporcumuzun halterin anasını sikmek isteyişini avrupa halter şampiyonasında hep beraber izledik. isveç bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre testesteron ve adrenalin hormonları yüksekliği, çok kullanılmış pis bidon gibi kafası olan insanlarda bu şekilde cansız objelerle seks arzuları doğurabiliyormuş.
  • el bab denilen yerde ışid saldırısyla hayatını kaybeden adana'lı asker. aşağıdaki tweet her şeyi anlatıyor:

    https://twitter.com/…ayha/status/829570178899968000
  • ankara'da yaşayan başarılı bir türk halk müziği sanatçısı, cem adrian’ın yakın arkadaşıdır ve düetleri de vardır.
  • sabahımı zehir eden habere konu olmuş gencecik bir insan. askeri miğferle dövmek ne demektir!

    tek "suçu" annesiyle telefonda konuşurken yakalanmak olan gencecik bir insan. artık bu dünyada değil.
  • bir başka sistem kurbanı genç.komutan adı verilen yavşağın biri gelir ruh haline göre azarlar döver vurur aşağılar... çocuk öldü gitti işte... sebep?telefonda konuşmuş.allah belanızı versin lan.bu askeri sistemin toptan allah belasını versin. adamı zorla al eşinden ailesinden "gönüllü" imzasıyla ayır bir de miğferle döv.askerlik yaptığım yerde çok vardı böyle orospu çocukları.rütbesine pozisyonuna güvenip artistlik yapan bi tokatta yıkılacak orospu çocukları... akşam akşam sinirlerim bozuldu. 20 yaşında adama beyin kanaması geçirtecek kadar vurmaya ne sebep olabilir amk? bi de neden vurursun yani? bunların çoğunluğu böyle çünkü.evde eşine kızına oğluna söz geçiremez şerefini siktiklerim.gelir gariban askerle uğraşır.lojmandan dışarı çıkamaz.böle sık gibi yaşarlar.bi bok sanarlar kendilerini.allah bin kere belasını versin inşallah içeriden çıkamaz inşallah içeride birisinin karısı filan olur bu it
  • vatani görev diye gittiği askerlik ocağında orospu çocuğu bir başçavuş tarafından miğferle dövülerek katledilen asker.
hesabın var mı? giriş yap