• cine5'te saglik rehberi adli programi sunan renkli kisilik. ve evet o bir doktor.
  • "insanın ahmağı doktor,doktorun ahmağı cerrah,cerrahın da ahmağı beyin cerrahı olur"cümlesinin sahibi.
  • her türlü ağrı ve tutulmalara karşı "yüz, ıslak ve rüzgardan uzak dur ve gamsız ol" formülünü öneren, ilk bakışta güven veren doktor kişisi.
  • halk tv de haftaiçi 18 de halk sağlığı adlı programda interaktif yayın yapan iyi hekim....
  • flash tv'yi -tabii adam gibi yayın yaptıkları dönemde- izleme vesilemdi. refiği de kendisi gibi bir doktordu.
    programları akşam üzeri noktalanır, serpil barlas'ın "kurdele"si başlardı.
    90'ların sonlarıydı ve flash tv, şimdiki pavyon konseptine çok ama çok uzaklardaydı.
  • yakın zamanda kıymetli babasını (em.kur.alb.nasuh özçınar) kaybetmiştir.
  • ya çok iyi bir doktor tamam da çok konuşuyor. muayeneye gittim ağrıdan ölüyorum oturamıyorum adam susmuyor, susmuyor, susmuyor embesile anlatır gibi anlatıyor, tuhaf tuhaf örnekler veriyor, taklitler yapıyor! güya "halk" anlasın muhabbeti! allahım nasıl varoş bir muhabbetti, zor dayandım.. bir daha da gitmedim...
  • tv programını her defasında "hızır yoldaşınız, allah yardımcınız olsun" temennisiyle kapatan cerrah.
  • annemin belinde bulunan disk daralmaları problemi nedeni ile ameliyatsız tedavileri savunduğunu ve iyi bir hekim olduğunu düşünerek dr. gökhan özçınar'ın özel muayenehanesinden bugün saat 16:00 için randevu almıştık. ciddi iş yoğunluğumuza rağmen; annem, babam ve ben kendisinin fikrini almak için gün ortasında muayenesine doğru yola çıktık ve saat 15:40'ta muayenehanesinde bekleme alanına alındık. önümüzden geçerek odasına girdi, içeride hasta olmamasına rağmen tam randevu saatimiz gelmediğinden kendisinin işleri olduğunu düşünerek saygı ile bekledik. fakat 16:00'da önümüzde beliren ve elinde perde kumaş seçenekleri bulunan bir adamın randevu verilmiş hasta yerine doktorun odasına alınmasına hayretle baktıktan sonra yarım saat boyunca dışarıda bekletildik. tarafımıza asla bilgi dahi verilmeden hastaları dışarıda beklerken içeride dekorasyon seçimi yapan bir hekim (!) kendisi.

    odasında başka hasta olmamasına rağmen 50 dakika bekletildikten sonra saat 16:30'da biz ve bizimle beraber bekleyen diğer hasta, yapılan saygısızlığa dayanamayarak muayenehanesini beraberce terkettik.

    hastasına saygısı olmayan böyle bir hekimin, ne teşhisine, ne tedavisine güven duyulmaz.
hesabın var mı? giriş yap