• güncel edit: ekonomi bakanı berat albayrak'ın istifa ettiği iddia ediliyor. kendi şahsi instagramından paylaşım yapmış.

    işte görmek istediğimiz sanatçılardan. kral o nasıl tweettir öyle. taşaklarına beton yetmez.

    sanatçılar, ülkenin aynasıdır. ama bizde herkes emcüklemeye alıştığı için çok farklı tepkiler göreceğine inanıyorum.

    soru işareti: belki de acun, gökhan özoğuzu diğer sanatçılar gibi yalamadığı için o ses türkiyeden jürilikten çıkarttı. tabi bu bir soru işareti ve ortalıkta gezen iddiadır.

    edit: tweetin altı hemen paralı trollerle dolmuş.

    edit2: arkadaşlar fav olayı sonrasında takip etmeniz gereken, web sitesi olur, içerik olur, yani size katkı sağlayabileceğini düşündüğünüz şeyler için geçerli. benim yorumuma fav atmanız size bir şey kazandırmaz. şükelaya basmanız daha mantıklı, selamlar.
  • sesler daha gür çıkmaya başladı. insanlar artık ne olursa olsun diye düşünüyor. sanatçısı da halkı da aynı. gidişin ayak sesleri
  • başlığı açan yazar gibiler olduğu sürece, bu ülkenin ekonomik olarak içinden de geçseniz, türk lirasını, kağıt uçak yapacak kadar da değersizleştirseniz bir şeyler değişmeyecek bu ülkede. çünkü bu ülkede bir takım insanlar siyasal islam'a biat etmeyi dini bir vecibe olarak görüyor. bu uğurda tüm gerçeklere gözlerini kapatmışlar, gerekirse ölümü bile düşünüyorlar. bu sebeple bırakın bu güruh açlıktan ölene kadar ses etmeyin. siz de bu süre zarfında ölmemeye çalışın. yapacak başka bir şey kalmadı!
  • "ben evet diyorum sen de var mısın kaarşim" diyen şaşkalozların örnek alması, sanatın şaklabanlıkla ahâliyi güldüren/eğlendiren bir temaşadan ibaret olmadığını geç de olsa farkedenlerin de ibret alması gereken sesleniş, yerinde serzeniş.
  • ekonomiden sadece ekonomi bakanının anladığını düşünen yazar arkadaş gibiler sebep biraz da bu durumda olmamıza.

    bir uyanış başlar artık umarım herkeste.
  • 50 kilo betonun bile yetmeyeceği cesur çıkıştır. helal olsundur.
  • saygı duyulandan sonrasını okumadım.

    (bkz: yüzüklerin efendisi)
  • böyle onurlu sanatçılara ihtiyacımız var.
  • sadece iktidarı eleştirenleri kahraman yapıp sonunda hep göt gibi kalmaktan bıkmadınız mı?
    bu adam her devrin adamı. sadece prim için yapmıyorsa tüm sözlük ağzıma edebilir. ulan hacca gitti geldi, falanca cemaate katıldı ayağıyla kaç tane konser kaldırdı bu adam? kaç kere yandaşlığının ekmeğini yedi?
    baktı imamoğlu popüler hop şimdi muhalif olmaya başladı.
    bir de twitin altına bizi yandaşlıkla suçlamayın falan yazmış. sen güç kimin elindeyse onun yandaşısın gökhan
hesabın var mı? giriş yap