• anunnakiler hakkında kitaplar yazan, ingilizceye çevrilip amazonda satışa sunan, asıl işi sınıf öğretmenliği olan beyefendi.

    amazon link

    edit: link eklendi
  • müthiş bir öğretmen, anlatıcı, araştırmacı, tarihçi. (bkz: anunnakiler) hakkında muazzam bilgiye sahip. birlikte çalıştığı doktor, fizikçi, tarihçi vs ile birlikte tabletlerden ve eski kaynaklardan öyle bir araştırma yapmış ki hala her dersinde hayrete düşüyorum.
    ilgilenenler için ikisi kurgu şeklinde bilgileri harmanladığı, üçüncüsü tarihsel bilgi kitabı olacak şekilde üç adet kitabı var, dördüncüsü yolda. aynı zamanda online dersler ile bir çok kişiye ulaşıyor. kendisine saygım büyük.
  • egosunu törpülemeyi başarabilmiş, döneminin ötesinde bir öğretmen.
    ilgi alanı olan anunnakiler'i kesinlikle kendisinden dinlemek gerekiyor.
    şafak hocam, bi'tanesin !
  • ınstagramdan takip ediyorum çok aktif. geziler eğitimler online bişeyler falan. yukarıdaki giriler bu da dahil olmak üzere reklam gibi duruyor ama kadim tarihle ilgilenenlerin de haberi olması lazım birbirlerinden. yaptıkları çalışmalardan.

    bir de dikkatimi çeken şey kendisini takip eden eğitim ve gezilere katılanların büyük çoğunluğu +40 teyzeler.
  • bilgili bir beyefendi.

    bilginin para edeceğini sadece bizim ülkede yadırgıyoruz nedense. bir arkadaşımla kendisiyle ilgili konuştuk. adam şunu araştırmış ,bunu araştırmış, şuraya gitmiş, böyle yapmış. en son arkadaş dedi ki "abi kitap, gezi falan baya para kazanıyor galiba."

    aslında bizim algılarımz biraz o yönce. biz diyoruz ki " araştıran adam sürünsün, dünya malından elini eteğini çeksin, münzevi hayatı yaşasın. ama parayı borsacılar, tüccarlar vs. kazansın."

    e hacı abi adam neden kazanmasın? sana zorla tur satana yok, gezi satan yok; kitap da eğitim programı da satılmıyor zorla.
  • “zehirli mikrofon” youtube kanalında şu an söyleşisinin ikinci bölümünü izlediğim araştırmacı, yazar.

    söyledikleri, şu ana kadar bölük pörçük duyduğum şeylerdi ama aralardaki parçalar tamamlandı/tamamlanıyor; izlemeye devam ediyorum hala.

    burada anunnakilere de seslenmek istiyorum. beni bulun! nerede bulacağınızı bilirsiniz diye düşünüyorum.
  • sumerlileri yok eden nukleer bombalar diye yayin yapan birisini nasil ciddiye alabiliyorsunuz gencler?
  • instagram reklamlarında astrofizik, uzay, zaman gibi konularda seminerine denk geldiğim hikaye anlatıcı. "aaa ne güzel bir bilim okur yazarı eğitim veriyor. izmirde pek rastlanmayacak bir etkinlik" düşünceleriyle yaşaran gözlerimi kurulamadan rastgele bir youtube videosunu açtım. 15 dk içinde maruz kaldığım safsata miktarı son bir yılda maruz kaldığımdan fazlaydı.

    bazı söylediklerinin neden safsata olduğunu belki bilim, tarih merakı olmayan insanlara açıklamak gerekebilir. zaten hayatımdan 15dk çaldı, her safsatasını açıklamakla zaman kaybetmek istemiyorum. aklımda kalan öyle iki tanesi var ki hakkında tek kelime etmeye bile gerek yok*.

    *altın neden değerli? çünkü geçmişte uzaylıların, diğer boyuttan varlıkların gelip kullandığı, dünyadaki medeniyetlerden haraç gibi sömürdüğü bir maden o yüzden değerli. insanlar da tanrılara sunuyoruz diyerekten bunlara veriyormuş. hatta altını ısıtınca bir anda ağırlığını kaybediyor(?) çünkü boyutlar arası geçiş yapıyor. boyutlar arası kapı açmakta kullanıldığından şüpheleniyorum

    *kanımızda oksijen demire bağlanarak taşınıyor, biz koşarken bu yüzden yoruluyoruz zira demir ağırlık yapıyor(?). anunaki(?) diye bir başka medeniyet var bunların kanları mavi olduğundan şüpheleniyorum. muhtemelen bizim kanımızda demire bağlanması gibi bakıra bağlanıyor olabilir

    sınıf öğretmeniymiş kendisi. öğretmen arkadaşlarından duyduğu tüm lise müfredatını ortalama iq ile harmanlayıp komplo teorileri uydursan anca böyle bişey çıkardı. demir, altın, oksijenin taşınması demire bağlanması, hemoglobin yerine eklem bacaklılardaki gibi hemosiyanin kullanılma ihtimali vs lise müfredatından ne biliyorsa kullanmış. kendi içinde tutarlı bir olay örgüsü kurgulama çabasını takdir ettim. gerçek bilimin halka anlatıldığı kadarından da enstanteneler yedirmeye çalışmış aralara ama olmamış, çok sırıtıyor. daha çok çabalaması lazım.

    çok üstüne gitmeyin ama. belli mi olur bir bilim kurgu/fantastik yazarına ilham verir kendisi. dune gibi kaliteli hikayelerimiz olmasın mı? okuyup gururlanmak isterim şahsen.
hesabın var mı? giriş yap