• fiyatları iki katına çıkarıp daha sonra aracı firmaların sağladığı indirim kodları aracılığı ile %55 indirimli alabilmenize imkan veren site. insanları keriz yerine koyan bir e ticaret sitesi. yaptıkları kesinlikle etik değil.
  • vodafonede çarki çevirip yüzde 55 artı 5 indirim uygulayıp satın aldığında fiyatının yine diğer sitelerdeki fiyatına erisemeyen bizi enayi sanan site.. vodafone'nin böyle sitelerle anlaşmasi onlar için utanç verici olmalı.
  • 60 ? den aşağı ürünü olmayan site.. indirim kodu ile bindiriyor!.
  • bir örnek üzerinden gidelim.

    sitelerinde idance diye bir markası olduğu iddiasıyla ve piyasadakilerden çok daha kaliteli olduğu iknasıyla bir karaoke mikrofonu satılıyor. bunun fiyatı 425 tl imiş, şimdi 349 tl'ye düşmüş ve ing mobil vb indirim kodların varsa o zaman sana 160 tl olurmuş. anne koş, iç cebinde kullanılmış bim poşeti olan montunu kap çıkıyoruz, indirime koşuyoruz!

    https://goldmasterhome.com/…ath=292&product_id=3626

    yolda koşarken bir de görürsün ki türkiye'de satılan benzer karaoke mikrofonları, hiçbir indirime kaldırıma girmeden zaten 40 ila 100 tl'ye satılıyor.

    https://www.n11.com/arama?q=karaoke mikrofon

    ve şimdi en kötüsü... hani şu bizim goldmasterhome'a özel idance markamız var ya, hani üstün kalite, uzun ömür olan... bir bakıyorsunuz ki çok elim bir tesadüfle aliexpress'te asdfghjy gibi marka isimleri altında 50 tl'ye satılan karaoke mikrofonların tıpatıp aynısıymııışş aa aaa!

    https://www.aliexpress.com/…90126222607&needquery=y

    napıcaz şimdi, poşeti başka amaçlı kullanıcaz.
  • vodafone yanımda uygulaması üzerinden çark çevirip her hafta indirim kazandığım ancak haklı olarak hiçbir şey almadığım e ticaret ortamı.
    (bkz: zorla güzellik olmaz)
  • biraz acemi bir online alışveriş sitesi. bence kullanmayın iadelerde sıkıntı çıkıyor zaten ürünleri de çok kaliteli değil.
  • vodafone yanımda uygulamasında, şahsıma üç haftadır sürpriz adı altında yalandan indirim sunan site.

    vodafone da abonelerini alenen gerizekalı yerine koymakta. zaten o hediye çarkının rastgele bir hediyede durduğuna inanan varsa ağır ......dır.
  • bkm express 'in her ay en az bir kere %55 indirim konusu ile mail gönderdiği site. hayır, bkm kendi ciddiyetini de sorgulatır hale getiriyor böyle yaparak.

    şöyle mantık çerçevesinde bir düşünelim: normal ve ciddi bir alışveriş sitesi yıllardır sabit bir %55 indirim yapar mı ya?!

    ben de kendilerini ciddiye almadığımdan ve bir türlü güvenemediğimden hiçbir şey almadığım sitedir.
  • sakın bulaşmayın, ürünleri zaten iki katı fiyata siteye koyup %50 indirim ayağına getiriyorlar.
    ürün iadesinde ise parayı vermemek için sürekli sizi oyaliyorlar. yok hemen yatacak, yok bu hafta yatacak diyerek. elinizi verirsiniz kolunuzu kaptirirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap