• bir grup kıbrıslı müzisyenin bir araya gelerek kurdukları müzik grubu. 2011 mağusa festivali'nde sahne almış ve şarkılarını önceden bilen bilmeyen yüzlerce kişiyi hunharca dans ettirebilmişlerdir. bir sonraki performanslarının yeri ve zamanını merakla bekliyorum.
  • http://soundcloud.com/…malar/gommalar-yagmur-bulent
    guzel insanlardan olusan topluluk...harbici gomma bunlar...
  • türkvizyon 2013 yarışmasına havalanıyor adlı parçalarıyla katılmışlardır.

    buradan dinlenebilir, sevilebilir.

    [http://www.youtube.com/…sustqp6zzc4qwrpgtptjzla9oyq http://www.youtube.com/…sustqp6zzc4qwrpgtptjzla9oyq]
  • canlı performanslarını defalarca izlediğim ve çok beğendiğim bir grup. hele mağusa da demolay barda çıktıkları zaman( halen çıkıyorlarmı bilemiyorum) ama bir tane kıbrısa özgü bir tane hareketli şarkıları vardı. bilen varsa yeşillendirsin beni. şarkının sözlerini hatırlamıyorum ama bir nakaratı sürekli söylüyorlardı ve gittikçe hızlanıyorlardı.
    bir de burayı okuyorlarsa kesinlikle bir canlı performanslarını videoya çekmelerini ve yayınlamalarını isterim. özledim dinlemeyi.
  • değeri bilinmeyen, neredeyse 10 senedir aşkla dinlediğim güzel insanlardan oluşan, kıbrıslı müzik grubu.
    maalesef ki dünya adil bir yer değil ve yeterince dinleyici ve takipçi sayısına sahip değiller.
    sadece bir defa dinleseniz ne demek istediğimi anlarsınız. özellikle ortaçgil şarkılarına yaptıkları düzenlemeler muhteşem.

    eğer burayı okuyorlarsa kendilerinden bir ricam var, lefkoşa surlariçi jazz festivali'nde söyledikleri ortaçgil'in "ayrıntılar" şarkısının videosunu lütfen tekrar yayınlasınlar. sanıyorum ki videodaki ses miktarı kısık olduğu için kaldırılmış ama bizim için sorun değil bilgisayarın ya da telefonun sesini yükselterek dinliyorduk bir şekilde.

    green grass

    mavi kuş

    ayrıntılar
hesabın var mı? giriş yap