• evet terk edilmiş tımarhane olayı korku filmlerince iyice ağza sakız edilmiş bir konsept.

    lakin bu film izlediğiniz atmosfere de bağlı olacak şekilde ödünüzü patlatma potansiyeli taşıyor

    ilk yarısı nispeten sıkıcı da geçse devamında işler karışıyor. zaten şu uzak doğuluların korku-gerilimi hep bi değişik oluyor
  • ah bu uzak doğulular ve klişe filmleri.

    film vasat. yukarıda da bahsedildiği gibi. bir grup sosyal medya fenomeninin canlı yayında eski ve kapatılmış, adı korku hikayelerine konu olmuş bir akıl hastanesine canlı yayında girerek büyük izlenme oranıyla voliyi patlatma hevesi filmin konusu.

    tabi bu bekledikleri gibi olmuyor. hikayelerin gerçek payı olduğu ortaya çıkıyor.

    yalnız gruptaki bir kızın gözlerinin kocaman ve simsiyah olup, gülümseyerek saçma sapan bi şeyler söylemesi sahnesinde gülmekten koparsın.

    eğlenmek amaçlı izlenebilir. bana göre 10 üzerinden 5 notunu hak ediyor.
  • anasını avradını sikiym bu filmi yapanın, suşisine sıçtıklarımın... neler neler izledim. hayatımda ilk defa bir filmden korktum ama ne korkmak. kapattım amk, izleyemeyeceğim. bak garez, halka falan hikaye, hepsini izledim diyorum, şeytan temalı filmler, bütün cin filmleri. ama ben hiç bir filmden böyle korkmadım. haa bu arada sadece o sahneden korktum zaten devamını da izlemedim. kapattım amk. bahsettiğim sahne sonlara doğru, film bir buçuk saat, bu sahne son 25 dakika kala falandı.

    --- spoiler ---

    ormanda kaybolan kızlardan birinin gözleri siyah olur ve garip şeyler söylemeye başlar, ve bok varmış gibi yüzüne doğru takılmış go-prodan bunu görürüz, görmez olaydım.
    --- spoiler ---
  • gece evde tek basina karanlik ortamda izlendiginde insani icine sicirtan korku filmi.
  • aydınlık bir ortamda izlenince pek tırsıtmayan ama karanlıkta izlendiği zaman arada bir has.... o ne dedirten bir film olur kendileri. kısaca konusuna değinirsek ilginç hikayeleri olan yerlere giren bir grup kişinin hayaletleri ile nam salmış akıl hastanesine girmesini konu alıyor.

    sosyal medyada canlı yayın açarak yayın yapmaya karar veriyorlar. ve elbette ki bu arkadaşlar hayaletlere inanmıyor ve kurgu işler yapıyorlar. ancak bir noktadan sonra kurgu ile gerçeklik birbirine karışıyor.

    herhalde filmin insanları germesinin sebebi amatörlüğü olabilir. sonu tatmin etmese de korku, gerilim türünden benden bir 5,8/10 puanı var. iyi seyirler!
  • karanlıkta büyük ekranda kaliteli bir ses sistemi ile yani her film için de olması gerektiği gibi izlenildiğinde sağlam korkutan filmdir...
  • sevemedim ben bu filmi. found-footage sevmiyorum ama bu genel olarak abartılmış bir film. çok daha iyi asya korku yapımları var, ona geçiniz.
  • vasat ve altı gibi devam ederken, son 3 te 1'lik kısma gelindiğinde sarsmaya başlayan korku filmi.
    izlenir.
  • atanamamış hell house llc. genelde amerikalılar güney kore'den aparırdı, bu kez güney koreliler aparmış. ne diyelim, hayırlı işler.
  • gerçekten de g.kore’de 1996 senesinde terkedilmiş böyle lanetli bir hastane var. ancak kapatılma sebebi toplu intiharlardan dolayı değil, hastane yönetiminin mevzuata göre yapılması gereken kanalizasyon sistemine parası yetmediği içinmiş.. bu durum yine de meraklı gençlerin akınına uğramasını engelleyememiş. 2018 tarihli meşhur filmin yayınlanmasından sonra hastaneyi kaçak ziyaret edenler iki katına çıkmış. bunun üzerine belediye “sizinle mi uğraşacam lan ben” diyerek hastaneyi komple yıkmış.

    filme gelirsek, oldukça ürpertici bir found foottage yapımı olduğunu söyleyebilirim. özellikle son yarım saati soluksuz izleniyor. türün meraklıları kaçırmasın.

    --- spoiler ---

    charlotte’un bir anda kendini 402 numaralı odada bulması ve yaşadığı o anlar inanılmazdı. hastaların öldürülmesi ile bizim elemanların dönüşmesinin alakasını çözemedim ama.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap