• bağcılar’da bulunan gönüllülerin bir araya geldiği gönül bağı projesi’nde; mahallerin, sokakların eksiklerini ve yardıma ihtiyacı olan kişileri belirleyerek yardım ediyorlar. bunun yanı sıra mahalle sakinini bir araya getiren çeşitli etkinlikler, organizasyonlar ve eğitimler düzenleyerek insanların birçok alanda keyifli vakit geçirmelerini sağlıyorlar.
  • geçen sene piknik organizasyonu için bağcılar gönül bağı aramışlardı. arkadaşlarla toplanıp gidelim dedik. piknik çok güzel geçti. gönül bağı ekibi bağcılar’da eski zamanların komşuluğunu diri tutuyorlar. sürekli etkinlik düzenleniyor. işin en güzel kısmı etkinlik ve eğitim gibi organizasyonlar talep edebiliyor hatta uzmanlık alanınıza göre sizde gönüllü olarak eğitim verebiliyorsunuz. müthiş bir şey. bence diğer belediyelerde böyle organizasyon yapmalı.
  • afad eğitimlerine katıldım. resmen depremi birebir yaşatıp nasıl önlem alacağımıza dair eğitim verdiler. valla gittiğim en güzel eğitimdi. çok samimi ve içtenler. yine olsa yine giderim. helal olsun
hesabın var mı? giriş yap