• everybody loves raymond ikinci sezon on dokuzuncu bölümünün adı.
  • (bkz: blurred lines)
  • ilk bölümü 26 şubat tarihinde yayınlanacak olan nbc dizisi.
  • bir nbc dizisi. ilk sezon 10 bölümden oluşuyor.
    şahsiyetlerin aksiyon dolu yaşamlarında 500.000 dolar, bir uyuşturucu çetesi, bir adet şantajcı, bir polis soruşturması ve halletmek zorunda oldukları şahsi meseleler mevcut.
  • an itibariyle netflix türkiye'de ilk sezonunun yayınlandığını gördüğüm dizi. christina hendricks faktörüyle sizi ilk dakikasından ekrana bağlıyor. onun haricinde bile oyunculuklar muhteşem.

    pilot bölüm itibariyle desperate housewives'in suç odaklı versiyonu gibi ilerlese de daha fazla spoiler vermemek adına izlemenizi tavsiye ederiz efendim.

    ve tabi biraz da thelma & louise'den hatta weeds'ten esinlenilmiş gibi geldi bana ilk bölümden itibaren.
  • diziyi netflix'le keşfetmiş olmanın şaşkınlığı icerisindeyim.
    bir süredir dizilere bağlı kalamıyor, devamının getiremiyordum, ilaç gibi geldi.
    1.sezon anında bitti. nasıl oldu anlamadım.

    sanki sıcak yaz gününde deli gibi yanmışken, içine limon kabuğu rendelenmiş, biraz taze nane eklenmiş, bir iki dilim salatalıkla neşelendirilmiş, şeker yerine hurma kullanılarak ve minik minik taze dağ cilekleri doğranarak yapılmış bir limonatayı hızlıca bitirip "ne çabuk bitti, başka yok mu yau?" demiş gibiyim.

    yer yer güldüm, yer yer minicik duygulandım, yer yer hafif bir telaş aldı beni. bazen de oo come on baby! falan dediğim de oldu. ama genel olarak yer yer'den daha fazla eğlendim.

    3 tane çocuklu kadın var hikayemizde. üçünün de kendine göre dertleri var tabi dünya hali. fekat bu dertler büyüyor ve çok acil ve çok fazla paraya ihtiyaçları oluyor. hikaye bundan sonra başlıyor.
    velhasıl eğlenceli bir suç dizisi.

    keşke ben 3 yıl geç keşfetmiş olsaydım da 3 sezonu birden izleseydim.

    şimdi izninizle büyük bir boşluğa düşeceğim.
  • netflix'te de bulunan bir dizi. ilk sezonu var henüz ve 10 bölüm. bölümler yaklaşık 40'ar dakika bandında.

    --- spoiler ---

    hikaye paraya ihtiyacı olan üç annenin bir marketi soymasını anlatıyor. 30 bin dolar yerine 500 bin dolar soyduklarını fark ettiklerinde ise iş işten geçmiştr. olaylar bundan sonra çığırından çıkar ve çeşitli problemler baş gösterir.
    --- spoiler ---
  • ilk bölümleri rahatsız edici derecede weeds ile paralellik gösteren dizi. yine izletiyor kendini, ama neler olacağını da tahmin eder halde buluyorsun kendini.

    --- spoiler ---

    dizinin henüz tamamını izlemedim ama dizide hiç ciddi anlamda kötü bir şey olmuyor. bu da gerçekçilikten uzaklaştırıyor. sonuçta sitcom değil bu dizi.
    çocuk yatağında kanlar içinde yatan bir adam görünce travma yaşamıyor mesela, çığlık bile atmıyor.
    kara para aklayan kadın yeni polis kocasına secret shopping adında iş kurdum, bu da 20 bin dolar diye çıkarıp masaya koyuyor, adam hiç kıllanmıyor. iş kurmak için parayı nerden buldun demiyor. secret shopping nedir diye sormuyor. böyle bir dizi.
    --- spoiler ---

    yine vasat bir netflix dizisi. netflix nicelikten çok niteliğe önem vermeye başlasa daha iyi olacak. zira güzel dizi yapabildiklerini biliyoruz. mantar gibi türüyor ama netflix dizileri. muhtemelen doğru dürüst bütçe ayrılmıyor, ortaya da vasat, hatta yer yer kötü işler çıkıyor.
    benim için netflix'in hiç anlamı kalmadı. kendi dizileri dışındaki dizileri de getirmemeye başladılar doğru düzgün. takip ettiğim dizilerin son sezonları yok. (bkz: tbbt) (bkz: brooklyn nine nine) örnekler çoğaltılabilir.
    netflix üyeliğimi iptal edecektim zaten, erkek arkadaşımla beraber kullandığımdan dursun dedi, belgesel falan izliyor. allah için güzel belgeseller var netflix'te. onun dışında hiç dizi izlememek daha iyi bir seçenek gibi. verilen paraya artık değmemeye başladı.
  • breaking bad'in daha az derinliği olanı
hesabın var mı? giriş yap