• gopro'nun 360 derece çekim yapabilen yeni kamerası.
    https://i.hizliresim.com/lw04rb.jpg

    bir önde bir arkada olmak üzere 2 kameraya sahip.
    5.2k görüntü kalitesi olduğu söyleniyor.

    ayrıntıları bekliyoruz.
  • overcapture özelliği çok iyi ve yenilikçi.
  • http://www.youtube.com/user/goprocamera

    1080p tam ekran izlemeniz tavsiye edilir...
  • aşağıdaki videoda göreceğiniz gibi kameranın bağlantı noktası, çubuk falan hiç gözükmüyor sanki başkası tarafından çekiliyormuş gibi görüntü.

    https://youtu.be/pygskzxpyri
  • bu şekilde 3d youtube videoları yüklemenize imkan sağlamaktadır. pc'de mouse ile sürükle bırak yaparak ya da sol üst köşedeki kontrol butonlarıyla kamera yönünü değiştirebilirsiniz.
  • 180 derece panoramik ve 360 derece küresel çekim için şahane alet. fiyatı biraz tuzlu olmasına rağmen totalde hesaplarsanız daha avantajlı çıkarsınız. atıyorum bir web sitesi için basit bir sanal tur fonksiyonu eklemek istiyorsunuz. bunun için kaliteli kameraydı, balık gözü lensti, tripottu yok ona özel boyunluktu derken bir sürü masraf edersiniz. ayrıca en baba balık gözü lensle bile 3-4 poz çekmeniz gerekir. bu aletle bütün işi tek kare fotoğrafta çözebiliyorsunuz. mobil uygulamasıyla birleşince çılgın atıyor. ön ve arka kamera aynı anda çekiyor sonra iki görseli birleştiriyor. size sadece bu dosyayı sanal tur vb. yapacağını programa atmak kalıyor. vr için de aynı kolaylığı sağlaması üstüne bunu kendi düzenleme programıyla ücretsiz halletmekte cabası.

    kutusundan çıkan mono/tripod çok başarılı. isterseniz bacaklarını açıp tripoda dönüştürüyor isterseniz çubuk gibi kullanabiliyorsunuz. beş metreye kadar ekstra bir aparat gerektirmeden su geçirmeme özelliğine sahip ki bu gopro için sanırım bir ilk. yalnız iki adet mini sd karta ihtiyacınız var zira ön ve arka kamera için ayrı kayıt tutuyor.
  • gelecekteki kameraların ilk örneğidir.
  • gerçekten muazzam bir alet..fakat 360 fotograf cektikten sonra arasından bir sahne beğenip fotograf olarak düzenlemeye kalktığımda sürekli bir yerleri eğip bükmeye çalıştığımdan dolayı düze yakın yüzeyler elde edemiyorum.bunun üstesinden gelebilmenin yolu var mıdır yok mudur bilemedim..
  • neredeyse hiç kullanılmamış 1 adet elimde bulunan kamera. ilgilenen varsa yeşillendirebilir. doğum günüm için hediye edilmişti 8 haziran civarı fakat ben pek anlamam bu kamera olaylarından telefon yetiyor bana. aleti bir kez açtım,şarj ettim 1-2 fotoğraf video çektim sonra da kapattım o gün bugündür hala öyle duruyor cihaz. tripodundan hafıza kartına herşeyi mevcut. yapıştırma ayaklarının yapışkanları bile duruyor siz düşünün.

    edit: satıldı.
hesabın var mı? giriş yap