• beşiktaş'la 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu sözleşmeye imza atan hırvat stoper.

    2007 yılında sibenik takımından transfer olup dinamo zagrep'te yer almış, oynadığı 32 maçta 2 gol atmış.
  • almanlık varmış kanında. o yüzdenmiş hırvat ismine hiç benzememesi abimizin adının.
  • beşiktaşın ya tutarsa transferlerinden birisi daha. bildiğim kadarıyla hırvatistan 21 yaş altı takımına seçilmiş ama tam emin olmamakla birlikte forma şansı bulamamış bir futbolcu. dün drpic olmadı dediler, sabah aynı takımdan igor biscan dediler en son schildenfeldde karar kılınmış. yani beşiktaş yöneticileri sanki bir mağazaya girmiş de mağazanın adıda dinamo zagrep, "yok onun dekoltesi fazla, yok onun modeli eski" deyip en son "aaa bak bu yeni çıkmış galiba" deyip aldığı bir futbolcu gibi geldi bana. acaba yanında eşantiyon verdiler mi?
  • iyi topçu kötü topçu henüz bilemem ama bir futbolcudan çok bir asker ismine sahip gibidir.

    sanki beşiktaş savunmaya değil de trablusgarp cephesine alman general transfer etmiş gibi.

    edit: (bkz: #12460584) .. belliydi zaten..
  • yine beşiktaşın transfer ettiği, transferde gündeme gelene kadar yada tranfer olana kadar sozlukte hiçbir entrysi olmayan futbolculardan birisi.

    bir diğeri için (bkz: dino drpic)
  • besiktasın klasik kıytırık transferlerinden biridir. yine ne idüğü belirsiz bir transfer yapılmıştır. 1.ligde ve 2.ligde oynayan ve gelecek vaadeden 23 yaşında bir sürü türk oyuncu varken onlara neden şans verilmez, onların yüzüne niye bakılmaz, allahın hırvatı vatan evladına tercih edilir anlamam.

    edit 1: zamanında bu entry'mi boklayan tüm beşiktaşlılara selam olsun, biz boşuna konuşmuyoz, kapı dışarı ettiniz işte herifi.
  • beşiktaşın 3 yıldır izlediği transfer politikasının son halkası olan sıradan futbolcu.ilk halka kimdi hatırlayamıyorum o kadar çok futbolcu saydılar ki ortalık içtima alanına döndü.

    not:beşiktaşlıyım ve umarım bu herif bu lafları bana ekmek arası yedirir..
  • "hırvatistan'in son donemdeki en yetenekli defans oyuncularindan biri olarak gosterilen genc oyuncu"

    yukaridaki gibi bir yorum gozume ilisti ntvspor.net'te bugun. takildim buna. biraz acayim konuyu ki neden takildigim belli olsun.

    bu kadar adam var bu sozlukte, bunlarin kimi farkli ulkelerde yasiyor ve oradaki futbol ile ilgili az cok kulak dolgunluklari var, kimisi tum avrupa liglerini (letonya/estonya dahil) bile takip ediyor bahis oynuyor, kimisi cm oyununun yapiminda rol aliyor, kimisi de full time cm oynuyor ve bu adam ile ilgil ilk entry, imzanin atilmasindan sonra giriliyor.

    sayin sozlukcu, suphelerimde hakli miyim degil miyim?
  • yildirim demiroren besiktas'in baskani oldugu surece yapilan herhangi bir transfere ya da yonetim hamlesine sasirmamak gerekiyor, bunu ogrendik. takimin tum yeni transferlerine pozitif yaklasan biriyim hatta bu gordon efendi icin de gecerli, cikar oynar iyi ise formayi kapar. ancak transfer sekli o kadar cok yanlisliklar ile dolu ki, ornegin:
    transferin planlanmasi iyi yapilmamis, hedef besiktas'in defansina katki yapabilecek birisinin getirilmesiydi ve anlasilana gore bu sorun aslinda o kadar basitmiski avrupanin orta halli bir takiminin herhangi bir stoperi tarafindan cozulebilirmis. once dino drpic ismi gecti ardindan gordon transfer edildi yani herhangi bir takimin herhangi bir stoperi ya da defans oyuncusu. biri olmazsa digeri. transfere yaklasim sekli cok yanlis.

    buradaki zaafiyet ertugrul hoca'dan kaynaklaniyor, bu adamlara forma vermek bana gore her mac ibrahim kas ile baslamaktan daha risklidir ve besiktas'in defans probleminin cozumu tecrubeli, buyuk liglerde top oynamis, guclu forvet oyunculari ile savasmis, tercihan orta yasli, cok hizli olmasina gerek yok, bir nevi akil adam gerektirir. elimizde yeterince savasci var baki, zan, toraman, kas hepsi de korakor top oynayan isimler ancak futbol sezgileri zayif. bizim ihtiyacimiz olan yeni bir ronaldo idi, ronaldo olabilmek icin de fizik gucunden, suratten, uzun boydan daha derin ozellikler gerekir ilk olarak zeka, sezgi, yuksek teknik, ve rakip oyuncu veya hakem ile bir gun dahi tartismayan yuksek karakter.
    diatta'nin tutunamadigi yerde gordon'un neler verebilecegini zamanla gorecegiz, odenen bonservis ucreti de az degil. bu transferin takima katki yapma olasiligi maalesef 10%'dan daha fazla degildir zira stoper de basarili olabilecek bir isim defansin dengesini kurmasi icin transfer ediliyor, gordon'a da yazik.
    bu transferin vebali ertugrul hoca'nin boynunadir. diatta ve higuain'den gerekli dersleri alamadigi goruluyor. defansa bu sekilde bir transfer yapmadan ikinci yariya devam etmek daha mantikli olurdu zira eldeki defans oyuncularinin performansini dahi dusebilir.
hesabın var mı? giriş yap