• terk edilmiş, şiddet görmüş, tacize uğramış ve gördüğü bu kötülüklerden dolayı ruhu derinden yaralanmış, 3-4 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve sivas’ta olan bir canın yardım çağrısı.

    4.edit: oğlumuz yuvalandı. artık adı çiko. sivas'ta sokak canları gönüllüsü olan eda hanımın evladı oldu. çok mutlu olsunlar.

    https://www.instagram.com/eddayim/

    ------------------------------------

    3.edit: istanbul'un olmadığını ve ilerisi için ancak sivas ve civarında kalıcı bir yuvaya sahiplendirileceğini öğrendim. daha önce olduğu gibi canımız sivas'ta sokak canları gönüllüsü olan eda hanımın himayesinde kalacak.

    iletişim: 0554-925-84-35

    ------------------------------------

    2.edit: oğlumuzu sivas'tan istanbul'a götürmek üzere acil nakil gönüllüsü arıyoruz. yazarak, çevrenizde duyurarak destek olunuz lütfen.

    iletişim: 0554-925-84-35

    ------------------------------------

    fotoğraf: https://www.instagram.com/yuva_arayan_yarali_can/

    ruhen ağır şekilde sarsılmış olan gördüğünüz bu can, uğradığı kötülüklerin ardından barınağa alınır. ancak ruhunda duyduğu tarifsiz acı barınağa sığmadığı için oradan kaçar. bu vakit onların ruhundan anlayan, onlara kol kanat geren, bilfiil sahada onlar için mücadele eden eda hanım tarafından kurtarılarak himaye altına alınır. travmasına merhem olması amacıyla istanbul’dan veda ilacı (antidepresan) temin ederler ve kısa süre önce de kullanmaya başlarlar.

    eda hanımın himayesi ve bakımı ile hayata tutunan bu canın acil olarak geçici, kalıcı bir yuvaya ihtiyacı var. ruhunda duyduğu incinmeyi kalbine, dünyasına alabilecek güçte, onun varlığını sevgiyle, saygıyla, özenle, sabırla, şefkatle kuşatıp yaralarına merhem olacak büyüklükte, onu her koşulda sevip sayacak bir insanın içinde olduğu bir yuvaya ihtiyacı var.

    acil surette geçici/kalıcı sahiplendirme için iletişim numarası: 0554-925-84-35.

    ilan fotoğraftaki canın sizlerden yardım çağrısıdır. ilanın yayılması bu yaralı cana yuva bulmak ihtimalini artırır. yazalım ve yayalım lütfen. hep birlikte iyilik için davranalım.
  • hasta, yaralı diye cesaret edemeyen olursa diye; yaralı bir canlının sizin sevginiz, bakımınızla günden güne iyileştiğini, hoplayıp zıplamaya başladığını görmenin sevinci çok az şeyde tadabileceğiniz bir duygu. bir el atıverin şu işe.
  • keşke imkanım olsaydı da kalıcı yuvası ben olsaydım miniğin. umarım en kısa sürede mutlu, sıcak yuvasını bulur ve hayatının devamını sevgi içinde geçirir.
  • oy oy oy, memleketim de duyarlı insanlar vardır umarim..

    en azından yukarı durmasinda fayda var.

    up up.
  • umarım ruhunu iyileştirecek birisine kavuşur...
  • duyarlı bir hayvanseverin sahiplenmesi dileğiyle.
  • böyle bir masumiyet yok. güzel yavrum benim. keşke imkan olsa da sahiplenebilsem seni. inşallah kalbi temiz biri tarafından sahiplenilirsin ve ölene kadar mutlu bir hayat yaşarsın.
  • evimde iki dünya tatlısı kedi olmasaydı belki sahiplenebilirdim ama köpek görürlerse korkudan direk olarak benim bacaklarımın arasına geçen yavrulara bunu yapamam.
  • abi gündemde mi tutuyoruz napıyoruz. birisi alsın şunu ya. ulan çok üzüldüm köpeğe naadar tatlı bir yavşak bu ya.
    (bkz: up)
  • neden destek görmediğini anlamadığım başlık.

    illa fatih terim, quaresma, khk falan mı olması lazım?

    (bkz: up)
hesabın var mı? giriş yap