• serinin en zevk alarak izlediğim filmi.

    üç boyutlu ve iyi ses sistemi olan bir salonda izlenirse 2,5 saat nasıl geçiyor anlaşılmıyor.

    tom cruise bile zevk alarak oynamış sanki. o kasıntı halinden eser yok.

    güzel film olmuş.;))
  • film gerçekten serisi içinde belki de en güzeli. 2,5 saat nasıl geçti anlayamadık. benim gibi çok da aksiyon sevmiyorsanız bile kovalama sahnelerini ( araba, motor, helikopter vs) sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. her sahnesine çok emek harcanmış, tabi ki klişeleri mevcut. ( yine yüz değiştirme, yine son saniye bomba vs)

    alec baldwin'i izlemek hele bu kadar zamandan sonra çok heyecan vericiydi.

    sadece neredeyse yaşıt olan tom ve alec'in baba oğul gibi görünmesi üzücüydü.

    son olarak; tuvaletteki kavga sahnesi çok güldürmüştür.
  • film bol aksiyonlu, çok akıllıca düşünülmüş sahneleri olduğu gibi, çok klişe sahneleri de mevcut. bazı aksiyon sahnelerinde abartı yüzünden gerçeklikten uzaklaşılsa da güzel olmuş diyebiliriz. filmin kadrosu henry cavill ile güçlendirilmiş. tuvaletteki kavga sahnesi çok iyiydi. bu sahnede olduğu gibi filmin içerisine mizahi bazı öğeler yerleştirilmesi filmi daha da keyifli hale getirmiş.
  • ben bir james bond ve jason bourne'cu olduğum için sanırım taa 1996'dan beri çekilen tom cruise'un görevimiz tehlike filmini ilk kez izledim.

    tabi ki son saniyede duran bomba, çeşitli ajancik oyunları, twistin twistini yapacak sahneler iyi hoş ama her şeyin böylesine über olduğu film evreninde o heyecana kapilamiyorum.

    film benim için vasat. çok fazla olay daha sindiremeden çok fazla karaktere yol açıyor. çok karakter ve çok olayda çok fazla hengameye neden oluyor. bu da filmde bir yerde artik kim kimdi, kim kime çalışıyordu tüm karakterleri çorba ediyor. en son bir sonraki sahneyi tahmin ettiğiniz üzere şu bombayi son sahnede durdursunlarda film bitsin isteği uyandırıyor.
hesabın var mı? giriş yap