• msnde hasret gidermenin görüntülüsü,üstünde ne var diye sormuyosun direkt görüyosun.
    ben bu işi hiç beceremem,camlar açılır ama ben esce basıp pencereyi kapatmaya o kadar alışmışımdır ki habire görüntülü konuşma davet et,onayla,gelsin görüntü,sonra konuştuğun kişiyi görüyorum diye sevinirken bi bakarsın adam sana bakmıyo kendi resmine göre mimik ayarlıyo,güzel görünmeye calışıyo ev hali efenim olur öyle.
  • skype denen programla da yapilabilen aktivite.
  • (bkz: 3g)
  • görüntülü konuşmanın henüz istenen seviyeye gelmemesi üzerine nokia, bunu kullanıcıların şişman olduklarına ve bu yüzden kamerada gözükmek istememelerine bağlamış.
  • işine yarayacak profesyonellerin işte kullanabileceği, ancak sıradan kullanıcı için feci can sıkan ve özel hayat kısıtlayıcısı özellik. ayrıca iphone'da, blackberry'de olmaması kimileri için eksi kimileri için artı. biraz gizlimiz olsun, evet.
  • kopartilan yaygaranin zerresi kadar degeri olmayan,hicbir ise yaramayan,cep telefonu sirketlerinin daha fazla para yapmasina yarayan yeni tuzak.
    neymis goruntulu konusacakmis, neymis telin iki tarafinda da kamera olacakmis. yolda yuruyosun tel caldi actin, bi dakka gorutumu de aciim. ac anasini satiim elindeki teli suratindan 20-30 santim uzaga goturdun ki seni gorebilsinler, ee sonra sesin duyulsun diye avazin ciktiginca bagir, e tabi karsi taraf da bagiracak. ya kapat su telefonu kardesim, sen fantazilerini gerceklestirecen diye biz burda sizin hikayenizimi dinlicez. hadi bu sokakda oldu diyelim toplantida, restoranda cafelerde ne biliim diger kapali alanlarda nasil olacak ki.

    olmuyo iste ben biliyorum. dunyayi 3-5 sene geriden takib ediyoruz ya iste. dunya bunu denemis kardesim bir halta yarayan sistem deil, kimse goruntulu falan konusmuyo birzaman sonra. kisa bi sure millet bokunda boncuk bulmus gibi deneyecek, sonra dedigim gibi sokakta krolar da konusmaya baslayinca "aaa ne ayip sey" denecek ve kimse daha kullanmayacak, kesfetmeyelim artik milletin seneler once kesfettigini.

    ha ne ise yaricak hizli veri transferi, internet daha hizli olur, laptopuna takacagin cuk kadar bir alet araciligi ile cep telinin cektigi her yerde internete girersin. bide evde seyrettigin yetmiyo gibi cep telefonundan tv izlersin ama onu da bir aydan fazla yapacagini sanmiyorum.ilk fatura imdadina yetisecektir.

    goruntulu konusmakmis, dusmeyin bu tuzaklara, yeter sirtimizdan kazandiklari para. kur farkini bile hesabetsen avrupanin en pahali dakikalari bizde. sumurmenin yeni sekli.

    zeki muren de bizi gorecek mi? radyonun resimlisi!

    allahim nezaman adam olacak bu cocuk,nezaman buyuyecez,nezaman bu avrupalilasman, cagdaslasmak kompleksinden kurtulacagiz.

    ooooooof offffff
  • cep telefonu ile görüntülü konuşma, şüphesiz ki en çok konserlerde işe yarayacak bir icattır. ya da ben çok yüzeyselim.
  • erkeklerin korktugu, bir o kadar da kullandigi luzumsuz teknoloji.
  • canlı yayında arkadan belirip, telefonda konuştuğu eşine, dostuna el sallayan yurdum insanından ilham alınarak geliştirilmiştir.
hesabın var mı? giriş yap