• en gereklisi şu başlıkta incelenmiş, meraklısı gitsin okusun (bkz: pvc 2 sides vest pantolon)
  • her kmd'nin yararlanabileceği en şahanesinden bir template'i aşağıda sunuyorum:

    - siyah mini etek
    - siyah file çorap
    - topuğu yerinden fırlayacakmışçasına süper dizayna sahip çivili çizme (siyah)
    - siyah body
    - siyah pardesü (evet yazın da)
    - asbuke tenleri dahi başarıyla örtecek derecede yoğun pat (parodi ruhlu insanlar için tiyatro malzemesi satan dükkanlarda bulunur)
    - kohl kalem, ucuzuna kaçanlar için hint sürmesi
    - firavun başı yapmak için siyah eşarp (anneannenizinki olur)
    - spike'lı bileklik, tasma, dizbağı. gag ball. (spike inşaat çivisinden, gag ball pinpon topundan yapılabilir. -siyah)

    bu ve benzeri üründen oluşan listeye kişisel zevklerinize göre ekleme yapmaktan çekinmeyin. teen fetish kategorisi benzersiz ve sınırsız olanak sunmaktadır. haydi genç goth'lar, haydi yavrukurtlar. bu fırsat kaçmaz. (fırsat: goth'un modası geçmeden, goth hastası olanlar mevzudan tiksinmeden)
  • "giysilerinize bakin, siyah ve bordo (kirmizi da olur) olmayanlari direk çöpe atin" beyanatından sonra umarsızca sünnet gömleğinden (niyeyse) dem vurulmasının ardından telefon eden arkadaşın donuk zekalı olmaktan ziyade ayrıntıya dikkat eden (belki de açık arayan) bir yaklaşımı olduğunu söylemek yanlış olur mu? (olmaz) ledsoldier'ın sünnet gömleği tse standartları tespit enstitüsünde çalıştığı bilgisine de ulaştık vesile ile. hayırlı bir iş, hayırlı bir başlık oldu. (bkz: gereksiz bilgiyi en yogun aldigimiz yerler)
  • "siyah bir hamster veya fareyle uzun sure konusmak hatta felsefe yapmak" der non serviam
  • gothic olmak için önce kemerlerin dar,yüksek ve sivri uçlu olması gerekir. aralarda kalan boşlukları bol cam ve bunların rengarenk süslemesiyle doldurulmuştur. bina çok yükseleceğinden yana devrilmesini engellemek üzere dışarıdan kaburgayı andıran yan kemerlerle desteklenmiş olmalıdır. öte yandan onlarca sivri ve ince kuleler uzaktan binayı bir iskorpit balığının dikenli sırtına benzetirler. ama bütün bu kalabalık görüntüye ragmen, (devrinin -9 ila14'üncü yy- dini/felsefi inancını destekler biçimde) tanrı-isa'nın bulunduğu yere yukarıya doru yerden yükseliyormuş sanki göğe çekiliyormuş hissini yine de aktarabilmelidir. bina içeride bol sütunlu camdan bir galeri görüntüsündedir. iç mekanda büyük bir açıklığı en az sütünla geçmenin ustalığına varmaya daha çok vardır. bu nedenle ayinler esnasında halkın büyük kısmı büyük sunağı göremeyecektir

    görsel kaynak:
    http://www.columbia.edu/…/eei/masonry/14typgoth.jpg
    http://news.bbc.co.uk/…ges/_1076618_duomo_ap300.jpg
  • once bir avrupa katedrallerini gezin, bunun sonrasinda gecelerinizi gothic kluplerde harcayin . gozlerinizi gothic kadinlarin dans* ina birakin. onlarin ruzgarda salinan basaklar gibi salinislarini izleyin, calan muzigin ritmi ile bu salinimda ellerinin azrail in tirpanini andiran hareketlerini izleyin. bekleyin gozlerini kaldirip size bir kere baksinlar. aralarindan biri ile sohbet edin, size karanligin guzelliklerini anlatsin. size dokunmasina izin verin ki buyusu sizi iyicene kavrasin. artik muzige* kulak vermenize de gerek kalmaz ki o muzik kadinin kokusunun da buyusu ile sizi etkisine almistir coktan . iyi bir ingilizceniz varsa her kelimeyi artik beynin derinliklerinde duymaya da baslarsiniz.

    bolca kirmizi sarap icin , belki bir sise belki de daha fazla. biranin agirligini uzerinize almayin ki rahat dans edebilesiniz.

    siz de dans etmeye baslayin, nerde olursa nasil olursa* olsun. kulaklariniza gothic ritm vurmaya basladiginda , ender de olsa die krupps calmaya basladiginda kendinizi birakin.
  • (bkz: gothic 101)
  • agirdan almak gerekir. *
hesabın var mı? giriş yap