• yukarda da bahsedildiği gibi goygoyrail grubunun bi tık üstüdür ve yekten yazıyorum ben,içerden bilgi sızdıran yada yine yukarda yazılan gibi millete yürüyen insanlardan arındırılmış,salt mizah yapabilecek seviye yolunda olan oluşumdur.
    genel tarihçesine bakacak olursak asırlık denemez ama az sürede çok iş başarmış denilebilinir kesinlikle.ufo attack in turkey trolü yada kerimcan durmazı askere yollamaları ilk akla gelen büyük hadiselerden.ha şimdi överken gömelim hemen aleyna tilkiye başarısız bir girişimleri de vardı sanırım.
    goygoyrailin genelinden bahsedicek olursak gayet kaliteli işler dönüyor.photoshop günleri,gece postları,anılar hikayeler,insanların birbiri için yaktığı sigaralar.. bir nevi terapi merkezi gibi aslında herkesin anlamasını beklemiyorum ben. bu grupta insanlar yaratıcılıklarını ortaya çıkartıyor,yalnızlıklarını unutuyor,sohbet ediyor,kaynaşıyor,eğleniyor ve kendi eğlenirken çevresini de eğlendirmeye çalışıyor.ha bu arada not düşelim tabi.burda yazar olarak goygoyrailin açılış anından beri üyesiyken sadece 5 yorumum filan vardır postum olmadı zaten.biz seni takip etmeyi sevdik.
    dediğim gibi goygoyu takip etmeyi severdik bu yüzden goygoyrail plus etkinlikleri,alımları için pusuya yattık bekliyoruz.hadi bakalım hayırlısı gençler sizler adına.
  • bu ay ki ücretleri 250 lira eksik yatırmasıyla ayıp etmiştir.
  • yönetim yalakalarının kabul edilmesi beklenen goygoyrail türevi grup. (bkz: goygoyrail) tabandan yükselen bir grupken, goygoyrail plus tepeden yönetimle oluşturulması hedeflenen bir gruptur. amaç kaliteli olmakken, sonucun neye benzeyeceği merak konusudur.

    yasakçı ve sözde muhafazakar bir yönetimin egemen olduğu yurdumda, nefes alıncak, eğlenilecek sanal ortamlardan biri. lakin yöneticilerin keyfi ban sevdası yüzünden her an banlanacağım korkusuyla relaks olmannın da pek mümkün olmadığını ekleyeyim.

    goygoyrailde kızlara sınırsız özgürlük, erkeklerinse baskı altında yaşamlarını sürdürdüğünü söylemek mümkünken, plus versiyonda da durumun ne olacağı az çok bellidir.

    şu aralar menşure- gökhan, gamze-muharrem çiftlerinin çiçeği burnunda ilişkileri goygoy konusu olmuş durumda.
    darısı diğer abazanların başına.
  • bu gruplarla alakalı neden herkes sevişilmesinden bu kadar rahatsız anlamış değilim.
    çoğunluğu işsiz, güçsüz, bi baltaya sap olamamış dersiniz anlarım. öte yandan bana göre gereksiz bir oluşumdur. amaçlanan dışarıya haber sızdırmanın önüne nasıl geçecekler bu şekilde merak konusu. ayrıca mizah kalitesi artacaksa da bunu sadece elekledikleri sözde usta mizahşörler görecek. gereksiz bir iş edinmişler sonuç olarak.
  • yöneticilerin ve üyelerin her gece toplanıp ayin yaptıklarını düşündüğüm facebook grubu.

    bu olayı anlamak istiyorsanız, bence anlamayın. çünkü eğer tam olarak anlayamazsanız bir yığın (gerçek anlamda biiiiir yığıııınnnn) farklı mentalite ile karşılaşırsınız. ama velev ki kendinizi bir kere anlarken bulduysanız, welcome to the club.

    ben baştan uyarımı yaptım. hala anlamak istiyorsanız gerisine karışmıyorum.

    let the party begin.

    (bkz: interrail türkiye)

    bir grup hayatı yaşamasını bilen, evinizden kilometrelerce uzakta olsanız bile karşılık beklemeden size yardım eden, 50 litrelik çantasına evini sığdırıp bütün dünyayı evi belleyen, yola çıktığı anda bütün arabalara sahip olabilen ülkeyi hatta dünyayı trolleyebilecek azme sahip, binlerce insanla ortak şeylere kahkaha atabilen insanların olduğu gruptur bu interrail türkiye dedikleri şey. kan arama postları ve mizah postları gibi apayrı konuları aynı anda barındırmamak için alt segmentlere ayrılmıştır. işte bunlardan biridir goygoyrail.

    (bkz: goygoyrail)

    başlığında yeterince bilgi var aslında, ama ben size yine de küçük hatırlatmacıklar yapayım. rail gruplarının mizahı yüksek mi yüksek, konuşmaları edepli, seviyeli bir alt rail grubu. şaka şaka işte bazen dozunu kaçırıyorlar, ben de kızıyorum onlara. hep sevdiğimden. yukarıda bahsettiğim troller işte bu parlakların başının altından çıkıyor. idi. birer türk olarak asla durmadık, ayarını bozduk, bunun da ipinin ucunu kaçırdık. neyse. eğlenceli insanlar. hani liseden üniversiteye geçersiniz de lise ortamını ararsınız ya, işte sizi öyle bir samimiyet bekliyor.

    gelelim zurnanın öttüğü yere.

    plus ı çıktı efendim. beklenenin aksine eylül ayında değil şubatta çıktı. şimdi apple düşünsün.

    az sayıda insanın kabul edildiği, goygoyrail in alt grubu.

    öyle bir grup ki alt grubunun kendine ait alt grubu var aq çıldırıyorum.

    şu an içeride bir avuç insan var. içeride ne yaptıklarını kimse bilmiyor. ne planlıyorlar, daha elit bir espri seviyesi mi var merak konusu.

    eğer buraya kadar okuduysanız, tebrikler. hayatınızdan çaldığım dakikaların mükafatını almanızın sırası.

    muhteşem tahminlerimi paylaşacağım sizinle.

    cmylmz ın businness muhabbetinin tam olarak plus taki sürüme yüklendiğini düşünüyorum. kremalar, çilekler, çikolatalar... ve bence yeni bir yazılım geliştirmişler, bilgisayar başında bu gruba girmeye çalıştığınızda yeni yüz tanıma özelliğiyle birlikte geliştirilmiş olan plak, kitap, şarap ve loş ışık algılaması otomatik olarak devreye giriyor ve cihaz bunu algılayamadığında da plus üyesi olsanız dahi gruba giremiyorsunuz. entellektüel ve sinir bozucu anlayacağınız. grubun mottosuysa ‘you cannot sit with us’. yakın zamanda bir etkinlik düzenleyecekler, yardım kampanyası. doğukanın göz ameliyatını karşılayabilmek için. bütün goygoyrail üyelerinin 1 günde toplayacakları parayı azıcık insanla 3 dakikada halletmezlerse şerefsizim. çünkü bence hepsi mobil internet bankacılığı kullanıyordur. benim tahminlerim böyle.
  • özellikle yönetim kademesi ile ilgili ciddi rahatsızlık duyduğum, çifte standartın allahını uygulayan yöneticilere sahip grubun vip versiyonu imiş.

    bir keresinde bir yöneticinin açtığı post altına yazma gafletinde bulundum. yönetici hanım kızımızın “siktir git laaaan” diye bağırmasıyla yorumumu silerek şoku atlatmaya çalıştım. beri miydi ismini tam net hatırlamıyorum ancak o grupta saçma delikanlı kezban triplerinde takılan birisi işte. kimse de yönetici diye ses çıkarmıyor ama eminim ki bu şahıstan haz etmeyen çok kişi vardır.

    lan oğlum bu grubun vip plus versiyonu falan dediniz de cidden hiç işiniz yok mu lan? bu neymiş amk bi havalar bi şeyler. ama yine de merak ediyorum ne konuşcaksınız lan beni de alın.

    edit : kalitesiz imiş yoksa kolay kolay kullanmam demiş işsiz, güçsüz, en büyük vasfı goygoy’da admin olmak olan bu kızımız. bir daha gelse de bir daha engellesem demiş. bu küfürü alkol aldığını belirttiği bir post altında yaptı ve kafası da iyidi. senin kafan iyi olacak, insanlara küfür edip kafana göre banlayacaksın öyle mi? ağır kezban.
  • goygoyrail grubu, interrail türkiyenin yürüşme, sevgili, seks partneri bulma oluşumudur. plus sanırım bir tık üstü olacak
  • canım yurdumda her yerde olduğu gibi begeneninde begenmeyeninde olduğu gruplardan birinin içinden çıkan ve mizah ağırlıklı trollemeler yapmak için özverili kişileri bir araya toplayan yeni grup.
    özünde adı üstünde goygoy yapmak. bu ülke de öyle zor ki örgütlenmek. örgütlü gücün neler yapabileceğini gezi de gördük. gençlerin bu düzene nanik yapmasıyla, birbirlerine destek olmasıyla bir devrim yapılmasa da çok güzel bir deneyim elde ettik.
    diyeceksiniz ki meme paylasanlar meme peşindekiler, sevgili peşindekiler, goygoy pesindekiler mi yapacak.
    evet diyorum onlar yapacak. çadırları yakilanlar, interneti elinden alınanlar ve pornosu, filmi, öpüşmesi, elele tutusmasi yasaklananlar yapacak.
    zaman o eski zaman değil. artık sınırların kafada olduğu bir dünya var. sınırlar kalktı bu insanlar için.
    yeri geldiğinde ağzını ayırıp gülen bu insanlar yeri geldiğinde dünyanın bir ucunda ki insan için seferber oluyorlar.
    birbirlerini misafir ediyor ve senin benim yasayamadigim özgürlüğün tadını çıkarıyorlar. işte burda tüm anlattıklarımin bokunu çıkaranlar da var. bu grupta o bokunu çıkaranlari ayikliyor. hepsi bu.
    ve göreceksiniz duyacaksınız yaşayacaksıniz ki dünya ve o dünya da ki ülkemiz bu ruhun değerini bilen insanlarla guzellesiyor.
    eleştirmek çok kolay yoksa. sayfalarca eleştire de bilirim. peki bir şeyi onarmak birseyi yapmak ?. hadi elli kişiyi bir araya getirin de organizasyon yapın. mardin, kars ya da herhangi bir sığınma kampında ki cocuklara oyuncak götürün.
    yapamazsınız. kendinizden yersiniz. organizasyon yapmak özveri gerektirir. eleştirmek içinse herhangi bir yere yazmanız yeterlidir. şimdi destek olamiyorsaniz engelde olmayın ve yoldan çekilin. çünkü yol açık ve yola çık diyenlerin önünde ki en büyük engel sizsiniz.
    eylemlerimiz süreçek

    bak sinirlendim şimdi neyse sakinim ommmmm.
  • tek amaçları çiftleşmek olan en alt zeka seviyesine sahip bir grubun bulunduğu çöplük.

    plus yapmışlar bir de, geri zekalı topluluğunun en alt basamağındakiler galiba bunlar.
  • hem kapalı bir grup kurup hem de sabahtan akşama reklamını yaptıklarına göre olay belli. tamam anladık çok eğleniyorsunuz, süpersiniz, çok komiksiniz.
hesabın var mı? giriş yap