• bu sene afife jale tiyato ödüllerinde (bkz: çehov makinesi) ile en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanan, pek bir çalışkan, yetenekli, parlak ve disiplinli oyuncu hanımımız. yolu açık olsun.
  • aynı bölüm olmasak da konservatuvardan arkadaşım. kimi perşembe akşamları yine üsküdar sahnesinde kesişir ara ara yollarımız, merhabası ve güleryüzü eksik olmaz.

    afife jale'yi kazandığını yeni öğrendim. kendisini buradan da tebrik ediyorum.
  • güzel gülen güzel konuşan her görüşmemizde bana enerjisiyle keyif veren arkadaşımdır kendisi. ayrıca başarılı azimli ve ödüllü bir tiyatrocudur.
  • çalıştığım şirketin “hikayeleştirme ile etkileyici sunumlar” adında tarafıma atadığı eğitimin hocası*, ödüllü* bir oyuncu olan güzel insan.

    daha önce seinfeld dizisinde de geçmişti. yapılan bir araştırmaya göre insanların en çok korktuğu şey topluluk önünde konuşmak, ikincisi de ölümmüş. sosyal bir insan olmama ve başkalarıyla kolay iletişim kurabilmeme rağmen sesimin titremesine nedense engel olamıyorum. ben de daha etkili sunumlar yapıp, kendime daha çok güvenirim ve bu telaşı azaltabilirim diye ilgili eğitimi seçtim. sadece genç ve tecrübesiz insanlarda değil, tecrübeli, yıllardır çeşitli sunumlar yapmış insanlarda olan bir korkuyu, 2 günlük eğitimde detaylı bir şekilde konuştuk. gerek kendine olan güveni, gerek entelektüel sermayesi ile aktardıklarıyla hemhal olduk. eksiklerimizi bizleri kırmadan söylemesi çok güzeldi. kısa zamanda bile büyük/küçük ilerleme kaydedebilmemiz eğitimin gücünü gösteriyor sanırım. yolu düşenlerin eğitim almasını tavsiye ederim. umarım bir gün erdal özyağcılar ve berna laçin’le oynadığı, kendisine de en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazandıran çehov makinesi oyununu izleyebilirim.

    kariyer hayatının başındaki birisi olarak eğitimdeki şef, müdür seviyesine gelmiş kişilerin kariyer yolcuklarından notlar aldım, onlarla aynı eğitimde buluşmak kariyer hayatıma daha farklı bakmamı sağladı. gözde hocanın da kendisine olan duruşu, güveni, istediklerinin peşinden gitmesi, bilgi birikimiyle de sosyal gelişimim hakkında daha güzel çalışmalar içinde bulunmaya karar verdim.
hesabın var mı? giriş yap