• america's got talent'a çıkıp söylediği ve ukuleleyle çaldığı i don't know my name adlı şarkısıyla herkesi büyüleyen, simon cowell tarafından "geleceğin taylor swift'i" olarak değerlendirilen tatlı mı tatlı, yetenekli mi yetenekli 12 yaşındaki kız.

    performansı da şuradan izlenebilir.

    söylediğine göre ukulele dışında piyano ve saksofon da çalabiliyormuş.

    (bkz: buralar değerlenir)
  • müthiş yeteneğinin yanında çok da sempatik bir çocuk. kibarlığı ve mütevazılığından belli ki çok da güzel yetiştirilmiş. umarım çok iyi yerlere gelir.
  • her sezon sadece bir kez kullanılabilen golden buzzer ile bir üst tura çıkmayı başaran 12 yaşındaki yarışmacı.

    öte yandan performansı öncesi simon'ın kendisine yarışmayı kazanıp kazanamayacağını sorduğunda verdiği "miracles can happen so possibly" cevabıyla güldürmüştür.
  • 5 yıl sonra bu entry'e baktığımda bu kızı ne kadar önce keşfetmişim diye kendimle övünürüm herhalde, kesinlikle performansını izlemelisiniz.
  • yeni taylor swift dediler ama daha çok mini bir sia sanki. çok tatlı bir şey.
  • son yirmi yılda, müzikle ilgili bu medeniyetin düştüğü en büyük açmazı gösteren küçük kız.

    belli ki bu kız yetenekli. yaşından büyük bir iş yapmış. kendini geliştirirse yapmaya devam edecek. ama bu kızın önündeki rol modeller o kadar vasıfsız ki, kendisinden de dinlenecek bir şey çıkmasına pek imkan yok ileride.

    misal "sen yeni taylor swift olacaksın" dendiğinde, mutlu oluyor kızcağız. çünkü müzik diye onu dinletmişler bu yaşına kadar. o da bunun matah bir şey olduğunu düşünüyor. ve böylece; yeteneğini paraya çevirecek, ama sanata çeviremeyecek birine evrilecek.
  • ben kendisini zara larsson'a benzetiyorum. o da 2008 yılında 10 yaşında katıldığı sweden's got talent'ta parlamış ve hatta o seneki yarışmanın kazananı olmuştu. şimdi şarkıları her yerde milyonlar dinleniyor, müzik listelerinde hep top. lush life, never forget you, this one's for you(euro 2016 şarkısı)'yu duymayan yoktur.

    bu arada yarışmaya katılmadan önce de kendi youtube kanalında birçok cover paylaşmış, beğeni toplamış. diğer şarkılarını dinlemek isteyenler şuraya bir göz atabilir.
  • sesine, saçlarına ve sade tarzına hayran olduğum küçük.

    bizde olsa nasıl olsa programa çıkıyor diye kıza yüksek topuklular, abiyeler giydirir süs bebeği gibi çıkartılardı sahneye.

    https://www.facebook.com/…videos/10153979150879760/
  • muhteşem bir sesi, kişiliği var.

    youtube'da yapılan bir yorum:

    bir gün bir erkek senin kalbini kıracak ve herkesin ağlayacağı dünyanın en duygusal şarkısını söyleyeceksin.

    ayrıca ailesinin ne kadar mütevazı olduğu da görülüyor. gösterişsiz, karakterli bir hayat.
hesabın var mı? giriş yap