• okumamış olmamla birlikte the metamorphosis tadını vermesi muhtemel bir kitap (mı acaba)
  • ing. hominidae, bilimsel taksonomide insansi maymunlari (goril, sempanze, bonobo, orangutan ve soyu tukenmis diger insansi maymun turlerini) ve insani (homo sapiens) iceren hayvanlar ailesi. almanca karsiligi da "menschenaffen"dir.

    tekili: hominid
  • (bkz: guano apes)
  • will self'in 1997'de yazdığı, türkçesi ayrıntı yayınları tarafından basılan roman.

    modern dünya eleştirisi olarak okuması oldukça keyifli ve zaman zaman insanı şaşırtan nitelikte...
    insanlarla maymunların yer değiştirdiğini düşünün... medeniyeti maymunlar kurmuş, biz ise hayvanat bahçelerinde mahkumuz.

    bu ilginç hikaye sayesinde, insan dünyasına dışarıdan bakabiliyorsunuz bazen. bu da kitabı keyifli ve ilgi çekici kılıyor.

    derin mevzulara konsantre olunamayacak anlarda okunabilir.
  • insan hariç tüm üyelerini, rise of the planet of the apes filmindeki şu sahnede görebileceğiniz canlılar grubu.
  • alın size şimdiki insanlar maymın oluyor işte.. hep bunu istiyordunuz zaten.. bir sabah uyanalım şimdiki insanlar maymın olsun.. kızlar da- aramızda kalsın- bazen bir sabah uyanınca pipileri çıksın isterler mesela..her sabah kontrol ederler, filan… ama bu işler böyle başlar önce pipim çıksın sonra kocaman bir pipi olayım sokaklarda dolaşayım.. gerçi onu da bizden önce düşünen olmuş amcanın biri 180 cm 70 kilo bir meme olmuş bir sabah..

    will self eşki sözlük yazarı olsaydı debelenirdi hep..sekiz çocuğuyla ilgili komik hikayeler anlatırdı çocuklarla girilen komik diyaloglarımsı başlıklara.. oğlumla yürürken pedofil sanılmam rezaleti diye başlık açardı.. unutulmayan garibanlık anılarına yazardı temizlik günlerini belki, bilemiyorum..

    ahretlik de diyor ki sana normal geliyor evde rahim, pipi filan diyorsun.. deme yavrum, hastanende et bu laflarını……hasedinizden çatlayın kızlaaar, ne yapsanız olmazzz.. evrilemeyeceksiniz.
hesabın var mı? giriş yap