• şu adresten hakkında detaylı bilgi edinilebilecek anime/manga serisi.
    şu an için yapımı durdurulmuş ama zirvedeyken bıraktılar* diyor sevenleri.

    http://www.dragid.net/?title=great teacher onizuka

    amazondan neyin alınabiliyor birsürü dvdsi felan.
    (bkz: orjinal dvd ye sahip olmanın zevki/#3842524)

    siz gene emule'den emin en güzeli.
  • hem anime, hem de gerçek dizisi vardır. ikisi de ayrı ayrı güzeldir.
  • abazaligin son noktaya vurdugu, sirf bekaret kaybetmek icin lise ogretmeni olmaya karar veren bir baskahramani olan manga+anime...
  • içimizden biridir bu onizuka .. her erkeğin hayalini kurduğu mini etekli güzel lise kızları fantazisini bir adım öteye taşımış , sırf bu ve birazdan anlatacağım bir ikinci amaç uğruna lise öğretmeni olmuştur .. özellikle çeşitli olaylardan sonra altın bir çerçeve içinde gördüğümüz hayalleri çoğumuzun en azından bir kere kurmuş olduklarındandır .. ayrıca 40 yaşında 16 lık bir kızla evlenmekle ilgili çürütülemeyecek bir mantık sahibidir .. şöyle ki 40 yaşına gelmiş biri 16 yaşında biriyle evlenirse cinsel hayatının optimum son evresi yani 60 yaşındayken bile kadınlığının zirvesinde olan 36 yaşında bir bayanla evli olacaktır.. zaten kahramanımızın öğretmen olmasını sağlayan ikinci amacı da budur ..
  • ayrıca sountrack i de en az kendisi kadar başarı olan anime ..

    (bkz: hitori no yoru)
    (bkz: driver's high)
  • 43 bölümlük harika bir anime.

    küçümsüyorum zannetmeyin ama sanırım en iyi anlatma yolu hayat bilgisinin japon versiyonu diyebiliriz.

    tabi başroldeki öğretmenin eski bir çete lideri olması, japonların fetiş merakı ve muazzam senaryolar olması diziyi bir hayli üste çıkarıyor.

    japon'ların günümüzde nasıl yaşadıklarını, nasıl konuştuklarını gayet güzel gösteren bir dizi ayrıca.

    onizukakun
    onizukachan
  • karakterlerin kasılmaları, onizuka'nın bazı sapık egilimleri tamamen golden boy'u hatırlatıyor ama bu çerçevede kesinlikle onla yarışamaz. gto'nun farkı bunu gündelik hayattaki olaylar ile gayet başarılı olarak birleştirmesi, klasik animeler gibi tüm karakterlerin geçmişi izletilir ve sonrasında hepsinin sorunları ortadan kalkar. 40 küsür bölümün nasıl geçtigini anlamadan zevkle izlenebileceginin teminatı verilebilir. ayrıca ilk bölümlerin sonundaki slow şarkı pek hoştur. (bkz: 43 bölümde hatun ogretmeni götüremedi)
  • bu seriden önce japonya da shounan jun`ai-gumi adında onizuka'nın gençliğini anlatan başka bir seri yayınlamıştır.
  • -benim adım harika öğretmen onizuka..22 yaşındayım,mülakat numaram 23!
    diyip duran bizleri gülmekten yerlere yatıran adam..kafadengi arkadaşlarla izlemesi acaip keyifli animedir..ilk bölümlerin sonundaki şarkının evde arkadaşlar yorgunluktan uyuyakalıp sızınca sıkıntıdan ele akustik gitar alınıp tabının çıkartılması ve sabahı bulmak daha da büyük keyif verir...

    kanımca anime/manga tarzı filmlerden hoşlananlar kaçırmamalıdırlar...
    ayrıca:
    (bkz: death note)
  • orijinal adı gto'dur.

    ayrıca live action'ı da en az animesi kadar has bunun. o kadar güzel ki bitmesin diye son bölümünü günlerce seyretmedim. yine de bitmesine engel olamadım. takashi sorimachi reyisi ailemden biri olarak kabul ettim. ayrıca seslendirdiği açılış şarkısı poison da gayet sağlamdır.

    yıllar sonra gelen edit: ne güzel dorama'mızdın sen great teacher onizuka...
hesabın var mı? giriş yap