• wisconsin eyaletinin gururu, küçücük green bay şehrinin kocaman amerikan futbolu takımı. ilk super bowl'u alan takım. meşhur vince lombardi'nin koçluğunu yaptığı, şu anda efsanevi oyun kurucu brett favre'ın son demlerini yaşadığı yer olan yeşil sarılılar, lambeau field isimli sahalarında buz gibi havalarda nfl'deki en zorlu takımlardan biridir.
  • bazi cevrelerde green bay fudge packers diye anilirlar
  • brett favre gibi bi efsane oyuncuya sahip oldukları icin her daim sevdigim takımdı.
  • ayrıca cheese heads olarak anılmalarının bir diğer sebebi de chicago bears taraftarlarının wisconsin ahalisiyle bu biçimde dalga geçmesidir. zamanla green bay tayfası bu adı benimsemiş, öyle olmaz böyle olur demiştir, şapka sektörü coşmuştur.
  • maçlarına bilet bulunması en zor olan takımlardan biri... biletler genel olarak kombine satılır ve şöylede bir sistem vardır. kombine sezonluk bilet almak için başvurursunuz ve sıraya girmiş sayılarak beklemeye başalarsınız. bu sürede kısa sayılabilecek olan(!) 25-30 yıl arasındadır evet gerçekten ciddiyim bu süre böyle. yok ben o kadar bekleyemem diyorsanız iki seçeneğiniz var. ilki biraz tuzlu olanı maç günü biraz erken gidip hem tail gate keyfi yapar hemde elinde "bilete ihtiyacım var" yazan birini bulursunuz ve 80 dolarlık bileti paşa paşa 300 ile 400 dolar arası bir fiyata alarak mutlu mutlu yolunuza devam edersiniz değer mi ? packers için değer. yapar mıyım? düşünmek lazım onun için ikinci yola geçelim. diğer yol miller lite fan zone a bilet bulmak ki bunun için yapmanız gereken en kısa yol miller dağıtımcısı bir arakdaş edinin biraz kafaya alın biletiniz hazırdır ama bir sorun var 21 yaş üzeri olmanız gerekiyor malum gitdiğiniz bölüm miller lite fan zone. yok ben şanslıyım diyorsanız çevrenizdeki herkese burdayken en çok yapmak istediğiniz şey olduğunundan bahsedin mutlaka arkadaşlarınızdan birisinin büyük babasının veya amcasının packers a bileti vardır ve kışın gitmeyi düşünmemektedirler ama tabii bunu yaparken soğuğu göze alın( rüzgarlar beraber sezon sonundaki maçlarda sıcaklık -30 lara kadar düşer yanınızda bilimum ısıtıcı küçük paketleri taşıyın). ve unutmayın lambeau field taraftarları tarafından "the temple" yani "tapınak" olarak adlandırılır saygılı olun(bkz: swh) içeri girdiğinizde yakaladığınız büyük şansın tadını çıkarın
  • kendileri icin bi ilah olan quarterback leri brett favre i new york jets takımına kaptırmalarına ve o nun yedegi olan aaron rodgers i bir turlu kabullenemeyen binlerce taraftarına ragmen nfl de ki karizmatik durusunu yitirmemis ve hala favorim olan amerikan futbolu takımıdır.
  • louie anderson: söyle bakalım pekıylay nerden geliyoy?
    andy anderson: tabi ki yeşil körfezden. bunu herkes bilir.
  • bu sene sampiyon olurlarsa kimse sasirmasin. guzel oynuyorlar ve play-off'un haricinde pro bowl hatta superbowl i oynayip kazanma sanslari var.
  • chicago ile eslesmis takim. atletikligi ve explosive halleriyle hakkaten sezon basindan itibaren her macta daha da iyi oynuyor. eger bu aksan jets elerse new england'i superbowl'i almalarina yuzde 51% ihtimal veriyorum.
  • an itibariyle madison sokaklarindaki her 5 kisiden 4 unun sari ve yesil renklere burunmesine sebep olan, pazar gunu pittsburgh steelers a karsi mucadele verecek olan nfl takimi.
hesabın var mı? giriş yap