• 2006 yılında california üniversitesinden bir kaç öğrenci tarafından kurulmuş müzik paylaşım sitesi.

    http://grooveshark.com/
  • bu amerikan üniversitelerinin öğrencilerinden ne parlak şeyler çıkıyo öyle dedirten gözünü sevdiğimin sitesi, iş ortamı dostu, homesicklik giderici.
  • nereye gitsem mp3 listemi de yanımda götürdüğüm güzel site. hele ki yeni yeni şarkılar keşfetmeniz için birebir.
  • autopick özellği harika olan site. bir mp3 seçiyorsunuz ve sıradan o tarz mp3leri çalmaya başlıyor. türkçe arşivi zayıf olsada, yabancı şarkılarda eksik bulamadım. imeem'den daha pratik olduğu kesin.
  • last fm 'e rakip olabilecek kadar profesyonel olmasa da, o "olm ben nereden adam gibi müzik dinleyeceğim?" telaşını gideren bir site. imeem ' den bildiğiniz o güzel playlist oluşturma aparatı, favori seçme, library vb.. özellikleriyle kullanışlı bir site. ayrıca öyle karmaşık değil. koskoca yazılarla "a ha buradan müziğini yükle, şuradan dinle." gibi yönlendirmeleri var. ve ekleyeyim; bence veri tabanı da bir hayli geniş.
  • şarkıların kalitesi %90 ihtimalle fizy'den daha iyi olduğu için ve menü olayını çok sevdiğim için kullandığım online müzik arşivi.
  • imeem, last fm, pandora orneklerinde ariza cikaran riaa'in henuz bulasmadigi muzik paylasim dinleme sitesi
  • bugüne kadar yapılmış müzik dinleme siteleri içinde tasarımıyla, kullanım kolaylığıyla ve arşiviyle kesinlikle en iyisidir. hatta tasarımı öyle aşmış ki sadece müzik değil bir çok sitenin örnek alması lazım. insan kendi bilgisayarında bile bu kadar kolay ulaşamaz mp3 lere.
  • vip seçeneğini ilk gördüğümde "korktuğum başıma geldi" dediğim ancak her zaman bedava kalacağına dair açıklamasını okuduktan sonra derin bir oh çektiğim taşınabilir müzik kutusu. bu site ücretsiz bir şekilde ve kapatılmadan nasıl takılıyor diye merak ettiğim bir dönemde ücretli üyelik seçeneğini cikarinca bir napster olayi daha yaşayacağız sanmıştım ancak yüzümü kara çıkarmadılar. aslinda desteklemek lazim bu faydali olusumu ama istedigim herseyi bana ucretsiz sunmasi sebebiyle vip uyelige ihtiyac duymuyorum ve itiraf ediyorum: sadece cok sevdigim insanları bu siteden haberdar ediyorum, cok bilinmesin mumkunse. nerde çokluk...

    ekleme: bosa konusmuyoruz; populer olduktan sonra cok daha fazla hata vermeye, arama moturu aksamaya baslamistir. umarim son aylarda katlanarak artan sunucu yuklenmesini kotarabilirler.
  • pek hızlı, pek geniş müzik arşivi olan site. bir de parçaları ileri geri sarabilsek. (çok mu istiyorum?)
hesabın var mı? giriş yap