• abc kanalında yayınlanan black-ish dizisinin freeform kanalında yayınlanan uzantısı*. başta adının college-ish olması planlanıyordu ancak prodüksiyon sürecinde şimdiki adını* aldı.

    ilk 5 bölüm itibariyle kendi ayaklar üzerinde durabilen ve ana dizisiyle aynı kitleye hitap etme kaygısı olmayan bir dizi olduğunu gösterdi.

    ana dizideki johnson ailesinin en büyük kızı olan zoey'nin üniversite maceralarına odaklanıyor. kendisine de her telden çalan bir grup arkadaşı eşlik ediyor.

    kahkaha efekti olmaması artık komedi dizileri için çok rastladığımız bir durum olsa da benim için hala büyük bir artı. dördüncü duvarı* yıkan bir dizi olması ise herkesin hoşuna gitmeyecek bir özellik olsa da ben beğendim.

    kısacası özellikle 30 yaş altına hitap eden, bana göre çerezlik olmanın bir tık üstünde sevimli bir dizi. tavsiye ederim.
  • ilk çıktığı zamandan beri black-ish takip eden birisi olarak henüz başlama fırsatı bulamadığım spin-off ama zoey karakterini de oynayan aktrisi de çok sempatik bulduğum için şu boş olduğum günlerde başlamayı umuyorum.
  • bu sene temmuzda 4. sezonu başlayacak olan abc komedi dizisi. diğer kardeş dizilerinin durumu düşünülünce son sezonu olması münkün...
  • seyretmediğim dizi ama dizideki karakterlerle yapılan tanıtım röportajlarına denk gelmiştim. genel kültür testi yaptılar, çok basit şeyleri bile bilen çıkmadı, yani oynayanlar tam bir cahil ve gerzek.
  • benim baya beğene beğene izlediğim la'de siyahi öğrencilerin yaşadıklarını epey türkiye simülasyonuna benzettiğim dizi, doğrudur yanlıştır yargısı olmadan insanların anlık hisleriyle yaşadıkları olsun içinde bulundukları çıkmazlar olsun bir seçim yapma zorunluluğu hissi olsun epey doğal buldum.

    tek eleştirim disney plus'a, 4. sezon 9. bölümden sonrasını izleyecek bir yer bulmak oldukça zor oldu çünkü 5 sezonu biten dizinin izlenebilir bölüm sayısı burada bitiyor bein connect telif haklarını almış vs. bakalım 6. sezonu nereden nasıl izleyebileceğiz

    edit: imla
hesabın var mı? giriş yap