• galatasaray store'un online satış sitesi.
    iyi güzel de sitedeki "erkek ürünleri/bayan ürünleri" dalgasına taktım. hadi "bay ürünleri" diye yazıp onun simetriği olarak da "bayan ürünleri" deselerdi neyse ancak bu haliyle tam garabet. yakıştıramadım.

    http://www.gsstore.org/
  • 14.05.2008'de alış-veriş yapıp can vermişim en son (şampiyonluk t-shirti almıştım). 8710 takip numarası vermişler o zaman. 14.10.2009 itibariyle bir alış-verişim daha oldu, onda da 67852 takip numarası almışım. demek ki 17 ayda 59.142 sipariş alınmış. ayda 3478, günde 115 sipariş eder. iyi midir? kötü müdür? bilmem.

    merak edenler için, arkadaşın (işallah) doğacak bebeğine converse patik aldım, kendime de bileklik.

    (bkz: korsan alma yıldız al)
  • 31 aralık günü verdiğim siparişin 9 ocak'ta elime geçmesini sağlayarak kırılması güç bir rekora imza atmıştır. attığım mesajları yanıtsız bırakmış olması da cabası. şu ana kadar bir sürü siteden alışveriş yaptım, bundan daha kötüsüne rastlamadım. galatasarayımıza kesinlikle yakışmayan bir site.
  • ürünlerin çoğunda stoklarımızda yok ibaresi bulunan site. doğru düzgün atkı yok, yağmuruk yok, pike yok, uzun kollu forma yok, ne var peki?
  • ilk kez denediğim ve hiç memnun kalmadığım site. günlerce telefondan olsun diğer kanallardan olsun alışveriş yapmam için reklamlar gönderen store şu an verdiğim bir forma siparişinin 12. gününde ve halen siparişim hazırlanıyor... kendilerine telefon veya başka biryerden ulaşma imkanı yok. sadece site üzerinden mesaj gönderebiliyorsunuz. o mesajı göndereli de 5 gün oldu ve cevap yok.

    "çünkü bu sitede müşteriye değil taraftara hizmet esastır" diyerek paranla rezil olabilirsin sesini çıkarmaman gerek diyorlar.

    buraya bir el atılması gerekiyor gibi..
  • bir daha kesinlikle alışveriş yapmayacağım site. yapanları da uyarmak insanlık vazifesidir.
  • "büyük galatasaray taraftarı,

    sitemizden yapmış olduğunuz alış verişlerle ilgili her türlü şikayet, sıkıntı
    ve övgünüzü üye girişi yaptıktan sonra "özel mesaj" bölümünü kullanarak merkezimize bildirebilirsiniz.

    başka alış veriş sitelerinde olduğu gibi sizleri uzun uzadıya
    okumak zorunda bırakacak şeyler yazmıyoruz...

    çünkü bu sitede müşteriye değil taraftara hizmet esastır.

    saygilarimizla"

    gibi gaz laflarla müşteriye hizmet verdiğini sanan, 2 parçadan oluşan paketi 10 günde hazırlayıp, onu da yarım hazırlayan bir abuk sitedir. direkt dükkandan alınız.
  • 2 haftadır aldığım ürünleri yollamayan, iptal işlemini de gerçekleştiremeyen dengesiz site. 2 haftada ben 3 şehir değiştirdim yollamayın, siparişi verdiğim yerde değilim diyorum ama kime diyorum..?
  • sitelerinde telefon numaraları bulunmayan site. ama beni siparişimdeki sorun için 0212 305 1905 numarasından aradılar. belki birinin ihtiyacı olur ben yazayım da...
  • tam 2 ay 10 gündür, satın aldığım atkıyı gönderememiş sitedir.

    allah belanızı versin.
hesabın var mı? giriş yap