• kesinlikle doğru olan önermedir. masaüstü bilgisayar kullansanydım mutlaka gei yüklerdim gta 4 ü
  • (bkz: neye göre kime göre)

    yandaş medyanın ekmek yediği kapıyı ve içindekileri meşru gösterme gayretini hatırlatan video. böyle de bir video olsun işte diye hazırlanmış belli. v'nin online kısmı bile ıv'ün ağzına yüzüne verir. story mode ve oyun dinamiklerinden bahsetmiyorum. 3 karakter ve 3 farklı yaşamdan da.

    daha objektif bir video ile izleyip şahsi deneyimleri katarak ifade etmekte fayda var.

    edit: imla
  • gta vice city hepsinin üstünde yer aldığı için konu kilit.
  • videodan yola çıkarsak doğru gibi duran önermedir.
  • %100 hak verdiğim olaydır . gta v in çok tutmasını sağlayan etken dağ bayır dolasabilmemiz fizikler arac dinamikleri hakkında konuscak olursak rockstar games fena sıçmış o nasıl araba dinamigidir lan? nasıl hayvan gibi manevra yapabiliyor nasil duvara gecirince, yardan aşağı yuvarlaninca aracin iskeleti sapasağlam kalıyo? gta 4 te öyle miydi arabanin iskeleti öyle bi yamuluyodu ki arac bambaşka bişeye donusuyodu resmen arac sürüşleri araç amasorleri oldukça gercekciydi gta ıv te hikaye mevzusuna gelecek olursak gta v 3 farklı karakter koymuş eyvallahta nedir necidir bu karakterler oyuna sırf kukla diye konmuş gibiler hele şu trevor denen herif uyuz oluyom adama rockstar games vaas montenegro gibi bi karakter olusturmaya çalışmış belli ama farketmeden o sevdiğimiz deli ,çılgın karakter (far cry 3 teki vaas montenegro, breaking baddaki tuco) gibi karakter yapayim derken resmen sicip batirmis resmen ama niko bellic öyle miydi herifteki ciddiyet aykut kocamandan öteydi sorumluluk sahibiydi uzun lafın kisasi gta 5 dağ bayır multiplayer koyup göz boyarken gta4 hikaye ve fizik açısından tam bir oyundu eline kolay kolay su dökecek fizik , hikaye ve ciddiyet zor gelir belki optimizasyonu iyi değildi belki onlinesi iyi değildi fakat biz gta serisini muadili oyunların yapamadığı hikaye ,fizik,ciddiyet sayesinde sevdik gta 5 in 3 karakterini topla bi little jacob etmez bi carl johnson etmez bi niko bellic etmez bi claude speed etmez
  • https://www.youtube.com/watch?v=qfbkxffa85e

    cevabı da şu şekilde gelmiştir.

    ancak yine de oyum gta 4 e. ha gta 5 de güzel. yanlış anlaşılmasın.
  • kesinlikle doğru bir önermedir. ilk oynamaya başladığımda detaylardan kafayı yemiştim. ağzım açık yeni neler neler yapabileceğimi saatlerce keşfetmek için oynamıştım. hele araba kullanmaya alışmak baya zaman almıştı, bir yere çarpmadan 100 mt gidemiyordum başta.

    gta 5 tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. benim beklediğim gta 4 ün daha geniş haritalı ve eğlencesi bol görev dışı aktiviteli versiyonuydu. öyle yapmak yerine içi boş koskoca harita yapmışlar, güzelim detayları yok etmişler. gta 4 ve episodelardaki karakterler ve görevlerin kalitesi ise gta 5'e 10 basardı.

    online ayağının nasıl olduğunun bir önemi yok. temeli nasıl o önemli. gerisi gelir çünkü. umarım gta 6 çok daha iyi olur.
  • hatta san andreas ikisindende güzeldir...
  • rockstar games senaryo bazında gta 4 ile birlikte zirve yaptı. hatta, the lost and damned ve the ballad of gay tony eklentileri ile senaryonun diğer parçaları da tamamlanmış oldu. gta 5 gameplay bazında çok iyiydi ama gta 4 bambaşkaydı.

    adamlar nasıl üzerinde çalışmışlarsa; karakterlerin modelleri, davranışları, senaryo ile o kadar uyumlu olmuş ki oyundan ziyade uzun süren bir film gibi etki bıraktı. oyunda görevlerden önce izlenilen ara sahnelerdeki rollerin her biri birbirinden iyiydi. serbest gezerken oyunda çalan bir telefon ile görev dahi başlayabiliyordu; hostile negotiation, the holland play, russian revolution, paper trail gibi. arkadaşları ile takılma özelliği de beni epey cezbetmişti. ayrıca radyodaki müzikler atmosferi mükemmel bir şekilde yansıtıyor. özellikle; vladivostok fm, liberty rock radio, the journey, tuff gong, k109 radyolarını çok dinlerdim.

    o yüzden gta 4'ün bendeki yeri apayrıdır.
hesabın var mı? giriş yap