• kevin feige'nin dediğine göre phase 4 planları içinde kesinlikle yer alıyormuş. ilk filmin tadı hala damağımda.çok güzel bir haber oldu bu. tüm gün uka shaka uka uka diyerek gezeceğim.
  • james gunn'ın yaptığı açıklamaya göre kendisi bu filmi de yapacakmış ve film bu seriyi sonlandıracakmış.
  • ilk film 200 mil. $'a 800 küsür civarı; ikinci film 200 mil. $'a hâlihazırda 750'ye yakın gişe getirmişken, 3.'sünün olmayacağını düşünmek zaten olmazdı. bence 3. filmin de gişesine bakmadan daha şimdiden, "3 sondur," filan demesinler. haa 4. film olmadı, karakterler marvel filmlerine dağıldı, o da olumlu (zaten galiba infinity war'da chris pratt var).
  • kevin feige'nin yaptığı yeni açıklamaya göre sonsuzluk savaşı sonrasında phase 4'ü başlatacak ana film olacakmış.

    avengers 4’ten hemen sonraki film olduğu için bu beyan da malumun ilanı gibi gözükebilir, ancak hatırlarsanız üçüncü fazın da ilk filmi ant-man‘di ve hiçbir şeyi başlattığı falan yoktu; kendi içinde sıkışmış küçük ve tatlı bir hikayeydi sadece. şimdi ise anladığımız kadarıyla guardians of the galaxy vol. 3’ün çok daha önemli bir görevi olacak. kuvvetle muhtemel, arzu ve easter egg nesneleri olarak ınfinity stone‘ların, baş düşman olarak da thanos‘un yerini alacak şahıs ve şeyleri guardians 3’te göreceğiz yani.

    avengers 3 ve 4’ü görmeden tahmin yürütmek çok zor, ama insan da zihnine mukayyet olamıyor. kozmik taraftan gelip tüm marvel evrenine bir 10 yıl daha doyurucu bir alt hikaye verebilecek çok fazla şey var çizgi roman sayfalarında. captain marvel filminde tanışacağımızı bildiğimiz skrull‘lar bunun en başlıcası. adam warlock ihtimali de hâlâ epey gerçekçi.

    kaynak
  • 2020'de geliyor.
    https://twitter.com/…gunn/status/952350615476170752

    edit: 1 mayıs 2020'de vizyona girecek.
    https://twitter.com/…iniz/status/991309612174512128

    edit: yalan oldu. çekimleri 2021 şubat'ta başlayacakmış.
  • (bkz: geliyor gönlümün efendisi)

    bir kusur dahi bulamadığım tek marvel film serisi olan gotg'nin üçüncü filminin adı.
  • ziyadesi ile eğlenceli ( belki de marvel'in son yıllarda bu konuda -hakkıyla- en öne çıkanı ) serinin 3. ayağını yine james gunn yönetecek.

    her eve imdb

    ek 1: (bkz: guardians of the galaxy/@karinca beli)
    ek 2: (bkz: guardians of the galaxy vol. 2/@karinca beli)
  • james gunn'ın yönetmenliğinden ayrıldığı* filmi.

    https://twitter.com/…niz/status/1020389206567399424
  • 10 sene evvel attığı mal tweetler yüzünden james gunn'ın elinden alınan film.
    taika waititi'ye artık...
  • disney, james gunn’ın senaryosunu kullanmaya karar vermiş. galiba senaryoyu tekrar yazdırmaya kalksa filmin 2020’ye yetişemeyeceğini, bunun da domino etkisi yaratıp takvimini bozacağını, sıradaki filmlerin vizyon tarihlerini değiştirmek zorunda kalacağını gördü, bunları da göze alamayıp gunn’ın bitmiş senaryosunu çektirmeye karar verdi. yetmedi, üstüne “gelecekte gunn’ı marvel filmlerinde görmeyi isteriz” demiş. e kuzum gerizekâlı mısınız? madem senaryosunu kullanacaksınız, guardians sonrası başka bir filmi de ona paslayacaksınız neden kovdunuz adamı? böyle kovma mı olur? “seni şimdi kovuyoruz ama senaryonu kullanacağız, bunun için sana 10m$ vereceğiz ve ileride senle tekrar çalışacağız” herkes bu şekilde kovulmak ister. anlık tepkileri görünce disney tırsıp kovdu ama kontratta kovma gerekçesi bulamayınca (gunn’ın tweetleri disney öncesi atıldı) onunla barışmanın yollarını arıyor galiba. neyse bakalım filmi kim yönetecek.
hesabın var mı? giriş yap