• şükriye tutkun'un son kasedine de ismini veren şarkısı. son zamanlarda dinlediğim en huzur verici ve dinlendirici şarkı aynı zamanda. sözleri de muhtesem.

    güneş burada da var ta ki batana kadar
    yıldızlar yine parlak safak atana kadar
    bilsen şimdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim
    uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar
    gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı
    rengi soldu sarardı sevip tutana kadar

    bir yağmur ki dinmiyor fener söndü yanmıyor
    yüreğim dayanmıyor hasret bitene kadar
    bilsem simdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim
    uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar
    gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı
    rengi soldu sarardı sevip tutana kadar
  • şükriye tutkun'un yeni albümünde okuduğu güzel şarkı. klibi ile de bütünleşmiş. çok güzel olmuş çok.
  • sükrüye tutkunun son albümü, track list su sekildedir.

    1 gücüm yetene kadar
    2 hakkı reis türküsü
    3 uykuda mısın sevgili yarim
    4 uyan sunam uyan
    5 bir fırtına tuttu bizi
    6 sarı manolim
    7 kadın
    8 sabahın seher vaktinde
    9 meclisinde mail oldum
    10 ne yaptım ben
    11 efem
    12 zilli de maşa darbuka
  • dert sahibi insanı yerin dibine sokan, dertsiz tasasız insanın ise ağzında buruk bir tat bırakan enfes bir şarkı.. şükriye tutkun öyle bir söylemiştir ki, o'nun o güzelim sesi bile kurtaramaz insanı içine çektiği sıkıntıdan..
  • methow valley'den cascade mountains'a dogru cikan yolun manzarasiyla, termosta da cay varsa insana turkiye'yi aratmiyor bu album.

    bir diger favori de: sabahin seher vaktinde.
  • bugün bi yerlerde, biraz buruk biraz kalabalık otururken, böyle insanın içini bi tuhaf yapan, biraz hüzünlendiren biraz da dinlendiren bir kadın sesinin çok hoş bir ezgiyle "gücüm yetene kadar" dediği kulağıma çalındı. sesi kesin bi yerlerden tanıdım, görüntü de gözümün önüne geldi ama ismi ne kadar düşünsem de çıkaramadım. etrafımdakilere sordum, kadını tarif ettim, herkes tanıdı kimse ismi bulamadı. derken konuyu unuttum. aradan epey zaman geçti, eve geldim, aklıma şarkıyı bulup indirmek geldi ama hala ismi hatırlayamamıştım. sözlükten bi şekilde bulurum, ne de olsa kutsal bilgi kaynağı deyip sözlüğü açtım, daha temam ekrana yerleşirken isim aklımda çınladı ; şükriye tutkun. güldüm kendime, sözlüğün bilgiye ulaşma konusunda böyle bile yardımı varmış demek diye düşündüm. sonra şarkının adını buldum, emule listeme ekledim, inmesini bekliyorum. bu arada sözlerin tamamını okudum, son iki dizede o gürültü arasında nasıl da kulağıma çalınmış olduğunu anladım.
  • nasıl duru, nasıl sade, nasıl derin, nasıl sıcak... insanın içinden kayıp giden şarkı.
  • en zor zamanımda,canımın içi pis bir hastalıkla boğuşurken,sırça dünyam paramparça olacak korkusuyla ertesi günü umut ve umutsuzluğu içiçe geçirmiş beklerken,geceleri gözlerimi karanlık denizin açıklarına dikip kendi kendime mırıldandığım şarkı.

    (bkz: alternatif terapi yöntemleri)
  • şayet eski sevgilisinin ismi burcu olan ve ayrılıktan kendini sorumlu tutan, aslında ayrılmak istemeyen ama mecburen ayrılan bir arkadaşınız var ise arabada dinlenmesi sonucu buhran dolu dakikalar geçirmesine, hatta airbag olan bölüme sert yumruklar atmasına neden olan şarkıdır. sakin olunmalı ve airbag yüzüne patlamadan sıradaki şarkıya geçilmelidir.*
  • şarkının sözleri dursun ali akınet e müziği ise ali osman erbaşı na aittir
hesabın var mı? giriş yap