• nihayet gerçekleşmiştir. ama küçük bir fark var. gülay’a yaptıklarından dolayı değil, cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanmıştır. ah benim güzel ülkem ah.

    kaynak
  • ve o tacizcinin cumhurbaşkanı'na hakaretten serbest bırakılarak, tacizlerine kaldığı yerden daha da şiddetli olarak devam etmesi diye devam eden trajik olaylar silsilesinin bir halkasıdır.

    sorumlusuna ulaşması dileğiyle
  • aslında "tüm delillere rağmen tutuklanmaması olacak"

    --- spoiler ---

    saldırgan erdoğan küpeli bundan bir süre önce mağdur gülay mübarek e ölüm tehdidi ve onlarca küfür savurduğu bir ses kaydında cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanırken, şikayetçi olunan asıl konu olan "ölüm tehdidi, dijital şiddet, hakaret , taciz " suçlamaları konusunda herhangi bir yaptırım uygulanmadı.

    kişi tutukluluk süresi sona erdikten sonra kaldığı yerden tecavüz ve öldürme tehdidine aralıksız ve alenen devam ediyor.

    --- spoiler ---

    (bkz: #97270844)
    (bkz: gülay mübarek)
    (bkz: erdoğan küpeli)
    (bkz: 4 yaşında yeğenine tecavüzle tehdit edilmek)
    gülay mübarek bbc belgeseli

    4 senedir sistematik olarak gülay mübarek isimli kadına ölüm tehdidi , dijital şiddet , hakaret , vandallık gibi suçlamalarla hakkinda dava açılan fakat sonuç alınamayan bir dosya.

    hatırlayanlar çıkacaktır. kendisi bir ilkokulda ücretli öğretmenlik yapıyordu ve gülay'ın kaydettiği telefon görüşmelerinden birinde erdoğan a hakaret ettiği icin tutuklanmıştı.

    gülay a ölüm tehdidi , küfür vb. pek cok unsur barındıran kayıt sadece siyasetçiye hakaret söz konusu olunca dikkate alındı!

    bu kadın yarin öldürülünce ne olacak ?

    şule ne kadar savunuluyorsa gülay da bir o kadar savunulmalı.

    lütfen duyurulmasına yardimci olun!

    bugün görülen duruşma neticesinde karar 8 kasım a ertelendi.

    gulay mubaret twitter hesabı
  • konu ciddi.

    (bkz: up)
  • hem gündemde tutulmalı hem de sözlük olarak 8 kasımdaki duruşmada organize olup gülay mübarek’in yanında olduğumuzu göstermeliyiz diye düşünmekteyim. o duruşmada 500-600 kişiyi karşısında gören vahşi gülay’ın yalnız olmadığını da görecektir.
  • gündemde tutulması ve unutulmaması gereken bir başlık.

    gülay mübarek yalnız değildir.
  • çürümüş akp adalet sisteminin bir örneği daha. arap ahlakı ve islam ahlakı ile harmanlanmış hukuk sistemimizi gözler önüne seriyor.
  • gülay mubarek: "bıktım artık bıktımm. ölsem kurtulurum yeter artık ,istenen bu mu? daha 25 yaşındaydım bee bu adamla uğraşırken 31. yaşım bitmek üzere. daha ne kadar sürecek bu hukuksuzluk? bıktım gelip öldürmesini bekliyorum her gün nefes alamıyorum artık."

    adalet sadece bazılarına yarar diğerlerimiz için ülkede bir kadın ismi olarak yaşamına devam ediyor.
    6 yıl lan dile kolay 6 yıl. illa ölmesi mi lazım bir adaletin işlemesi için?
  • başlığın sol framede sabitlenmesi icin illa anal seks, oral seks vs mi olması gerekiyor?

    bir kadının hayatının tehlikede olduğu ve yardım çığlıkları attığı durumdur.
  • özet geçelim: bir adam bir kadını ölümle tehdit ediyor ve yıllarca kadını taciz ediyor. adam göz altına alınıyor. adamla ilgili inceleme yapılırken adamın cumhurbaşkanına hakaret ettiği de anlaşılıyor. hakaret nedeniyle bir süre ceza alıyor ama sonra serbest kalıyor. kadının hayatı tehlikede!

    özetle bu kadın yaşasın istiyorsak
    bu başlığı gündemde tutmamız lazım.
    bu başlığı es geçip yarın kadının ölüm haberiyle karşılaşırsan vicdanın sızlayabilir! haydi sözlük!
hesabın var mı? giriş yap