• selen uçer in başrolünde oldugu tek kisilik tiyatro oyunu.
    şu aralar das das sahnesinde izleyebilirsiniz.
    80 dakikalik, tek perde , heyecan firtinasi.
  • ana sahnede olabilecek kadar iyi bir oyun bence, tek kisi oynuyor ve bir saniye bile sıkılıp oyundan kopmuyorsunuz.. bittiğinde duygu seli..

    bir yığın karakter, yığınla kadın tek bedende ve her birinin rolünün replikleri vs çok da zor bir oyun.

    bir oyun varmış, başka ne yapacağız girip de izleyelim diye şans eseri girdik ve izlediğimizden beri aklımdan çıkmıyor selen uçerin performansı :)
  • selen uçer'in tek başına yüz şekle girdiği oyun. hiç sıkmadan, yormadan izletiyor kendini.
  • selen uçer'in sayamadığım birçok karaktere büyük bir emekle hayat verdiği tek kişilik oyun. tek bir saniye bile kopmadan, sıkılmadan izlettirip sonunda sizi ayrı bir mest ediyor. daha büyük sahnelerde fırsat verilmesini ve izlenmeye kesinlikle değer olduğunu düşünüyorum.
  • firuze engin'in çok güzel yazıp yönettiği, selen uçer'in çok güzel oynadığı, müzikleri de çok güzel olan tek kişilik tiyatro oyunu. tek kişilik ama asla tek karakterli değil, çeşit çeşit kadın karakter izledik. öyle güzel kilitlendim ki selen uçer'e, gözümü kırpmadan geçti 80 dakika. birçok kez dili sürçtü, olsundu. izlemekten büyük keyif aldım.
  • lan ! bir an bülent ersoy öldü sandım.
  • oyuncu çok iyi doğal oynuyor, metin de iyi ve oyuncaklı başladı, ancak ilk saatten sonra uyuya kaldım. firüze engin iyi bir oyun yazarı, ona da şüphe yok da. burada tüm kadın yazar ve yönetmenlerin, düştüğü bir hata var.

    kadınlar yazdıkları metinlerde çoğunlukla kadınların seyretmekten hoşlanacağı karakterler ve kadın sorunları üzerinden gidiyorlar, bu da tabii seyreden veya metni okuyan bir erkekse eserden sıkılmasını sağlıyor. halbuki erkek yazar ve yönetmenler bu tuzağa düşmüyor sadece erkeği anlatmıyorlar.

    özetle eğer bir metin ve dünya yaratıyorsanız, tüm seyircileri içine alan ve ırktan, cinsten bağımsız olarak özünde insanı anlatan bir şeyler anlatmalarını öneriyorum kadın yaratıcılara. biz doğuda yaşıyoruz, kadınlar eziliyor, mağduruz da mağduruz tuzağına düşmeden daha evrensel düşünmeliler bence...
hesabın var mı? giriş yap