• fatih terim'in 8 mart 2003 galatasaray fenerbahçe derbisinde oynatmaması, üstelik revivo'nun çıkışı sırasında da onu oyuna almaması ile gözden çıkardığı anlaşılan oyuncuya söylenecek söz.
    sezon başından bu yana bir türlü sözleşme imzalamaya yanaşmaması taraftarı da kendisinden soğutmuştur. delikanlı gibi çıkıp konuşamamaktadır ve devamlı kıvırmaktadır.
    onsuz kazanılan derbi göstermiştir ki, hasan'ın yeri revivonun gelişi ve volkan arslanın kendini bulması ile çoktan dolmuştur.
  • gol attıktan sonra güle güle tribünlere gelen eski milli oyuncu. ilk önce, attığı golden sonra yüzünde sinirli bir ifade ile elini kaldirdiktan sonra tam taraftarlarin yanina kadar gelince sırıtması ile hakettiği bir lakaptır. türk futbolunun gülen yüzlere ihtiyacinin olduğunu düşünürsek yedek kalmamasi kendi sinir yapısı ve brezilya'ya attığı golle tarihi değiştirdiğine inanan tüm sporseverlerimize armağan olur.
  • yıllar sonra acı bir şekilde hatırladığım elveda sözü. revivo ile volkan arslan yalan olmuş hasan hala galatasaray'da ve hala sahaya çıkınca takımına zarar veriyor. tamam geçen sene şampiyonlukta büyük payı vardı, motivasyonu sağladı gerekli gazı verdi vs. eyvallah. ama kişi kendin bilmelidir, o belle sen hala kanattan nasıl bindirme yapacaksın. buna kendin inanıyor musun arkadaşım..

    hadi artık bırak futbolu, gözünü sevdiğimin fellahı.
  • söz, cümleyi "...türk futbolu seni unutmayacak" diye tamamlayıp ardından ajda pekkan'dan kimler geldi kimler geçti'yi çalacağım. zamanı geldi.

    "güle güle hasan şaş..."

    la la laa, la lallal lalala, lal lalala....
hesabın var mı? giriş yap