• ankara emek sekizinci caddede yer alan ilkogretim okulu. eski adi bahcelievler ortaokulu iken daha sonra gulen-muharrem pakoglu ilkogretim okulu adini almi$tir. avlusuna daha sonra ek bina yapılmıştır. ana bina ile birleşiktir. yan tarafında yunusemre parkı vardır. su değirmeni vardır içinde.
    ortaokul zamani cumhuriyet lisesinin ortaokul kismina gitmemek icin buraya kaydolmu$tum.hiç de pişman olmadım.
  • yeni müdürünün ismi bahri yildizbas tır.

    web : www.gmp.k12.tr
  • türkiye'nin en iyi devlet okullarındandır. şiir-bilgi yarışmaları ve hentbol-yüzme gibi spor müsabakalarından sürekli şampiyon çıkarır. konferans salonunda tiyatro oyunlarımızı ve bilgi yarışmasında okulu temsil etmek için 60 öğrenci eleminasyon sınavına girdiğimizi hatırlarım. hülya avşar'ın da ingilizce öğretmeni olan hocamız* dersin son on dakikasını onu anlatmaya ayırırdı. öğrencileri, üst düzey bürokratlar ve varlıklı insanların minikkuşları olduğundan olsa gerektir ki kayıt parası normalin epey üstündedir. eski müdürümden de bahsetmiş oldum böylece.

    performans : çokça tespit, 2 anı, 1 yalan, 1 tariz var..kolay gelsin !
  • ankarada eğitimi çok iyi olan ilköğretim okullarından bir tanesidir. her sene bilgi yarışmalarında ya da oks tarzı sınavlarda birincilik ya da ikincilik çıkartır. güzide bir okuldur kendisi...
  • eski adı ankara ilköğretim okulu. bu okula geldiğim yıl (1999) okula ek bina yaptıran kişinin ismi verildi, gülen muharrem pakoğlu. o yıl okulun üç giriş kapısı ve üç ismi yani tabelası vardı. bunlardan birisi de bahçelievler orta okulu. ve o yıl melih gökçek'in öğretmen eşi nevin gökçek okuldan ayrıldı. 2001'de mezun oldum. yıllar sonra sekizinci cadde'den geçerken biraz durakladım, duygulandım. selam verdim şöyle bir. geçen de gazetede haberi vardı, milli eğitim şurası'na bir öğrencisini delege olarak göndermiş.
  • kardeş kişisinin de öğrencisi olduğu okul.
  • ortaokulunda 3 güzel yılımı geçirdiğim, güzel dostluklar ve eski müdür yardımcısı ve bedencisi ömer kaplan'la hatırladığım okulumdur.
  • 3 senemi geçirdiğim, tusso bloklarının dibinde, yunus emre parkının yamacında bir garip okul. tabi benim zamanımda adı ankara ilköğretim okulu idi. okulu kırıp kırıp bahçeli 7'ye giderdik. kızlı erkekli pilarda oynardık da yaş daha 12 olunca biraz sıkıntı olurdu tabi.

    bu okulla alakalı aklımda kalan iki öğretmen var. biri veli yıkılmaz hocamız, türkçe öğretmeniydi. her sabah rakı kokardı. bi arkadaş vardı ali diye, bütün ders onu döverdi adam. gülerdik hep. iyi insandı. diğeri de hande hoca, hande serper. öğretmenlerime hep uyuz olmuşumdur da bu kadın çok güzeldi. biz de taze ergenismus sürüsü olarak dersine koşardık haliyle.

    bir de zafer turizm'i unutmam bu okulla alakalı. ve servis şöferimiz zafer abiyi. hey gidi gidi.

    baydıvey, matematik hocası leydi gökçek'den bahs bile açmak istemiyorum.

    edit: leydi.
  • bir zamanlar pek bir güzeldi, pek bir samimiydi. ömer kaplan vardı, korkardık, sonradan özledik. ayrılmış kendisi sanırım okuldan.
    eğitimi de kaliteliydi üstelik. kaliteliydi de bende etki etmedi.
hesabın var mı? giriş yap