• turins sigorta'nın yeni ismi.

    http://www.gulfsigorta.com.tr/
  • thy ile anlaşmalı sigorta şirketi.

    thy'nin internet sitesinde seyahat sigortası kapsamının içerisine "tarifeli uçuşun kaçırılması" halini de dahil etmişler. ancak özel şartlarda sadece "özel aracınızla gelirken trafik kazası yapmak," "grev nedeniyle toplu taşıma araçlarında aksama olması" rizikoları teminat altına alınmış. allah razı olsun.
  • kaza yaptığınız için hasarı karşıladıktan sonra, sigortanın bitmesine daha süre olmasına rağmen tek taraflı poliçeyi sonlandıran şirket. uzak durun
  • vatan bilgisayar'dan kesinlikle keyifli garanti yaptırmayın!!
    ben de keyifli garanti kapsamında kasko yaptırdım ve pişman oldum.

    üçkağıtçılık yapıyorlar üstüne üstlük paranızla rezil oluyorsunuz.

    https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar/kasko

    şurayı okuyun onda sonra kararınızı verin. bu kadar şikayetin üstüne bu şirket nasıl kapatılmıyor anlamış değilim.

    (bkz: vatan bilgisayar)
  • vatan, n11 gibi yerlerden ürün aldığınızda ekstra garanti, uzatılmış garanti, süper garanti kisveleri altında para yolan şirket. paranızı çöpe atmak istiyorsanız yaptırabilirsiniz. ben bir kere düştüm o tuzağa siz düşmeyin.
  • deprem sırasında çarparak kırdığım benq xl2546 model monitör için, ‘deprem sırasında oldu’ dediğim için , anlaşmalarının 3. maddesine dayanıp , doğal afet dolayısıyla tamir edemeyeceklerini belirten, sigorta firmasıdır. pardon para koparmaya yarayan firmadır. almayın aldırmayın
  • teknosanun uzatılmış garantisini de bu arkadaşlar yapıyor. uzatılmış garanti süresindeki dokunmatiği bozuk telefonumu kasasında ezik var diye ki kesinlikle yok, tamir etmeyen sahtekar sigorta şirketi. 15 bin tllik telefon alsam da bir daha asla uzatılmış garanti yapmayacağım. allah sizin cezanızı versin, üçkağıtçılar. tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim sizi, biraz da siz uğraşın.
  • teknosa dan garanti yaptırdık bu rezil şirkete. sakın ama sakın siz yaptırmayın. bilgisayarın sadece sişi kırılmış iki klavye tuşunu değiştirsinler diye gönderdik.

    bize anakart sorunu var %40 ını size geri ödeyeceğiz dediler.

    siz düşünün nasıl soyguncu olduklarını. bizim bilgisayarı paralayıp yedek parça olarak kullanacaklarına da adım gibi eminim.
  • teknosa'dan aldığım iphone 11'i güya bu rezil şirkete kaskolatmışım. kredi çekip telefon alınca (evet tam olarak böyle oldu, küfür edebilirsiniz) kasko yapalım da ilk düşüşte o kadar para boşa gitmesin diye düşünmüştüm. çünkü teknosa çalışanları altını çize çize kasko dediler. kasko'nun bendeki imajına göre de tele bir şey olunca ya hemen yenisi ile değiştirecekler ya da bedelini aynen vereceklerdi. telin arka kapağı kırılınca bugün teknosa'ya gittim. bana bir numara verdiler. bu şirketin numarasıymış. burayı arayacak, bir takip nosu alacak ve cihazı bunlara kendim kargolayacakmışım. ya tamir edeceklermiş ya da bir çek vereceklermiş. verecekleri çekin telin tamamını karşılama durumu da muamma. kafalarına göre %60'ını filan veriyorlarmış. tamirde ise kendi tamircileri işlemi yapıyorlarmış. misal su geçirmez telin kapağını değiştirmeleri demek kafadan su geçirmez özelliğinin de kalkması demek oluyor. verdikleri teli aradım, bir türlü müşteri hizmetlerine bağlamadılar vs. sonra da netten araştırınca berbat bir şirket olduğunu gördüm zaten. velhasılı kelam uzun süre telefonsuz kalıp üstüne de saçma sapan bir şeyle karşılaşmamak için yetkili apple servisine götürdüm teli. 6bin tl karşılığında cihazı yenisi ile değiştirecekler. sonuçta bu gerizekalı şirkete verdiğim 2.500tl direkt çöp oldu. o yüzden size de tavsiyem teknosa'dan bir şey alınca kasko adı altında 'genişletilmiş garanti' gibi şeylere sakın boşa para vermeyin. verdiğiniz paraya yazık olur.

    200 binlik arabayı 2500 tlye kaskolatıp, ilk kazada değerini alabiliyorken 13binlik telde bu kadar katakulli yapmaları cidden miktardan bağımsız olarak çok can sıkıcı.
    teli alırken bana şunlar denseydi yaptırmayı düşünmezdim bile: 'aslında teknosa değil gulf sigorta diye bir şirket kasko yapıyor. değişim garantili değil. tamir edilecekse kendi tamircileri tamir ediyor ve apple orijinal parça kullanma garantisi yok. tamir edilemezse de fiyatın tamamını ödemek zorunda değiliz. istediğimiz kadar tutarını çek olarak verebiliriz. ayrıca iade vs işlemlerinde teknosa hiçbir şekilde yardımcı olmaz. siz kendiniz bu şirketle aranızda hallediyorsunuz'.

    dipnot: oh şimdi rahatladım. ekşi ağlama duvarı olarak mikemmel bir yer gerçekten de.
  • rezil bir firmadır. aracın serviste, 7700 liraya mal edilen işlemi tramer'e 68bin tl olarak, aynı tarihte daha düşük km ile girmiştir. müşteri temsilcisine ulaşmak zaten namümkün. servisten sigortaya kesilen fatura iletildiğinde, buraya kanıt olarak eklenecektir.

    tanımsı: ucuz etin yahnisi
hesabın var mı? giriş yap