• komık* bır kızın, light ama yararlı programı..
  • şu an tv8'de denk geldiğim, ne zaman denk gelsem işi gücü bırakıp izlemeye koyulduğum gezi rehberi programı. gülhan şen inanılmaz tatlı ve komik bir hatun. gittiği yerlerin güzelliği bir yana, sunumu da ayrı bir renk katıyor programa. izlediğiniz zaman "ben de gitmek istiyorumm yaa" şeklinde debeleniyorsunuz oturduğunuz yerde. kaçırılmaması gerek.

    (bkz: ailecek bayılıyoruz)
  • koşarak colosseum'a sarılan bir kızın sunduğu gezi programı. doğallık, muhabbet, ne bileyim komiklikler filan. nası ya derken baktım bulgaristan göçmeniymiş, hee dedim tamam o zaman.
  • gezdigi yerlerde sadece sponsoru olan tur firmasinin müşterileriyle ropörtaj yapan (kardeşim bu adamlarda ilk defa geliyor ne sorabilirsin) nerde heykel varsa kendisini bunlara tirmanmak zorunda hisseden yaptigi enteresan yorumlarla pazar sabahi ailecek yarilmamiza sebep olan güzel hatunun sunduğu program.

    (bkz: gülhan şen)
  • bazen çok rüküş giyinse de genel itibariyle seksi bulduğum bir sunucusu olan, faydalı ve eğlenceli gezi programı. faydalı ama eğlencesiz olanı için stv'deki ayna'ya bakmalı...
  • sunucu gülhan şen cicili bicili, rengarenk giyiniyor. aksesuarları da çok sevimli. mikrofonuna takılı bir peluş ayıcık var mesela. giyinmeyi, alışveriş yapmayı çok sevdiğine eminim.

    tarihi ve turistik yerleri gezdiriyor. genellikle avrupa'da takılıyor. ama malezya'ya ve sahra çölü'ne gitmişliği de var.

    zannediyorum en çok paris bölümünün tekrarı veriliyor. zira paris'li bölüme bir 3-5 kez denk gelmişliğim var.
    bu bölümde çok komik birşey olmuştu. tur rehberi notre dame katedrali'ni anlatıyor.(yanlış hatırlamıyorsam) buradaki çana emanuel ismi verilmiş. adam bunu anlatırken gülhan birden''niye?''diye atladı. rehber belli ki bu soruyu hiç beklemiyordu. şaşakaldı.''niye mi?'' ''evet, niye emanuel?'' ''haa orasını bilmiyorum.''diyip kalakaldı rehber.

    malezya'ya gittiği bölümde de ''ister istemez türkiye malezya olur mu sorusu aklıma geliyor burayı gezerken. biz size burayı göstereceğiz. artık kararı siz verin.'' demişti. hakikaten malezya deyince benim de aklıma hemen ''türkiye malezya olur mu'' muhabbetleri geliyor.

    işte burada malezya'nın başkenti kuala lumpur'da bir pazar yeri geziyordu. pazarcılara ''türkiye hakkında ne düşünüyorsunuz? türkiye'yi biliyor musunuz?'' gibisinden sorular soruyordu. pazarcılar da ''kızları güzel'' diyordu.( muhtemelen gülhan'dan yola çıkarak öyle diyorlar) gülhan'da şaşırıyor tabi, diyor ki''allah allah. herkes kızları güzel, kızları güzel diyor. kim geldi ki buraya daha önce?''

    işte böyle keyifli bir gezi programı.

    ayrıca gülhan'ın (ismiyle hitap ederim ben ona.) türkçesi çok düzgün. kelimeleri tane tane, acelesi olmadan, adeta her bir sözcüğün hakkını vererek konuşuyor.

    ancak program bitiminde, fotoğrafçıya değişik değişik surat ifadeleriyle sanki dergi kapağına çıkacakmışçasına poz vermesini gülünç buluyorum. ama o zaman da nasıl olsa program bitti diyerek kanalı değiştiriyorum.
  • klostrofobisi olduğu için yerin bilmemkaç metre altındaki tuz madenine girmek istemeyen kameramanına "abi korkma yalaya yalaya geri çıkarsın" diyen sevimli kızımız gülhan şen tarafından sunulan enerjik program. izleyin izlettirin.
  • yüzeyselliğin bile sevimlilikle neşv-ü nema bulacağı halleri var. polonya'daki tuz müzesinde rastladığı ilk heykel olan copernicus hakkındaki bilgi aktarımı misal:

    "işi çok zormuş bence, yaşadığı zamanı düşünün ki daha insanlar dünyanın döndüğüne inanmazken eliyle güneşi gösterip "dünyamız bunun etrafında dönüyor" diyebilmiş. ayol ben arkadaşlarımı gerçek sarışın olduğuma inandıramıyorum daha..."
  • şimdiye kadar yapılmış ülke/şehir gezelim görelim programları arasında sunucusu en güleryüzlü olanı. gülhan'ın sempatikliği, konuşma şekli, arada bir yaptığı geyikler insanda izleme isteğini daha da arttırıyor. ha şimdiye kadar yapılan diğer programlar kötü müydü, hayır. daha ciddi bir sunumla karşımıza geliyordu. ama bu programdaki samimiyet, programın yapılışındaki farklı bakış açısı olayı değiştiriyor. programın çaycısı olası geliyor insanın. beni de alın gezdirin, izleyim, size çok güzel çay da yaparım.
hesabın var mı? giriş yap