• 7 haziran 2015 turkiye genel secimi sonucu meclise girmeye hak kazanan denizli chp milletvekili.
  • milletvekili olmayan chp pm üyesi.
  • nükleer santralleri kapatma durdurma vaadi ile oy istiyor. gerçekten çok yazık. chp yıkım ekibi denildiğinde haklıymış ak parti.
  • sürekli sms atan bir gerizekalı. he amk sms atıyorsun diye sana oy atacam. tam tersi oluyor ama bunu farkedecek beyin yok senin ekibinde.
  • yıllardır sistematik şekilde tacizine uğradığım milletvekili.

    bu sabah 8'de yine mesaj attı. daha önce cimer'e şikayet ettim fakat sonuç alamadım. sms sonundaki 'b002' rakamını telefonumdan engelledim. operatör şirketiyle aynı kodu kullandığı için faturayı aşmışım ve bundan haberdar olamadığım için yine giren bana girdi. maddi ve manevi tükendim.
  • yaşanan adaletsizlikleri yeniden ele alacağız, yargılamalar yeniden yapılacak dediği için havuz medyası tarafından linç edilmeye çalışılıyor. adil yargılanma kelimesi çok rahatsız ediyor bazı insanları.
    verilen oylar helal olsun diyorum.
  • klasik bir ychp'li. partisinden birçok yetkili ağzın yaptığı gibi (yüksel taşkın, gökçe gökçen, kemal kılıçdaroğlu, yunus emre...) fetö'cülere af ve göreve iade vaat etmektedir. allah size fırsat vermesin. akp'den hiçbir farkınız yok hatta bir tık daha kötüsünüz. ben 10 yıl chp'de siyaset yapmış, 16 yaşımda partiye girmiş biri olarak böyle düşünüyorsam bu olay çok önemli bir göstergedir.
  • khk meselesi hukuk'un yüz karasidir. bu hukuksuzluga gecit veremeyiz demis.
  • 15 temmuz darbesi yerine 20 temmuz sivil darbesi diye konuşan, fetöcüleri salacaklarını söyleyen, boyu kürsüye yetişmeyen chp milletvekili.
  • onu demiş, şunu demiş diyorlar ya tam da bunu demişti:

    "hakkında kesinleşmiş yargı hükmü dahi olsa khk ile ihraç edilip mahkumiyet beraat ne olursa olsun tamamının dosyasını ele alacağız adil, eşit, bağımsız bir yargı önünde tekrar yargılanarak gerçekten suçlu olan varsa elbette hukuk nazarında gereken cezayı alacak ama biz biliyoruz ki ve yaptığımız toplantılarda da gördük ki artık adil bir yargılanmadan ve anayasal güvence altındaki adil yargılanma hakkından söz edemeyeceğiz bir süreç içindeyiz"
    kaynak video aqepeli bir vekil twitinden

    erdoğan'ın 1992 belediye seçimlerinde genelevlere bile oy istemeye gitmesi gibi fetöye muhtaç olmuş chp imajı da maalesef budur. her iki taraf için de ironik.

    birincisi mahkemeleri hukuksuzlukla, adaletsizlikle suçlamak bir suç. ikincisi yeniden yargılama -hukukçu falan değilim- yamulmuyorsam usulen bir eksiklik ya da karara etki edecek yeni deliller varsa vs yapılır. üçüncüsü kanunen yeniden yargılayacağız dediğin bir delil varsa ve saklıyorsan bu da başka bir suç.

    hadi erdoğan'ın kerhaneye gidip oy istemesini anlarım da oy için böylesine de mavi boncuk dağıtılmaz. hukukun suçlu bulduğu bir insanı yukarıda da belirttiğim üç hususa aykırı olarak yeniden yargılayacağız sözünüzü hiç anlayamam, affetmem.
hesabın var mı? giriş yap