• lise yıllarımıza denk gelen 90'ların ortasındaki bir takım senelerde at yarışı ile haşır neşir olmuş, nalkapon'dan tavsiye almış olanlar bileceklerdir ki gülperi o dönemin çim pistte üstüne tanımayan efsane atıydı.

    semiha sakir'den olup üstüne bahis oynamamış yarışsever tanımıyorum. tanıdıklarım da yarışsever değil düpedüz geek'ti, at yarışından zerre anlamazlardı*.
  • nurgül yeşilçay ve timuçin esen başrolünde olduğu dizi. eylül'de yayınlanmaya başlanacak gibi duruyor.

    "gülperi’nin eşi eyüp ırak sınırında çalışırken hunharca öldürülür. eşinin öldüğünü öğrenen gülperi büyük bir acı yaşar. gülperi’ye en büyük acıyı ise eşinin ailesi yaşatır. oğullarının ölümünün tek sorumlusunun gelinleri olduğunu düşünen aile çocukları gülperi’den alır. gülperi çocuklarını geri almak için verdiği savaşta hapse düşer. hapisten çıkan gülperi’yi kayınpederi uzak tutmak için istanbul’a gönderir. gülperi istanbul’da önce kapıcılık yaparak yaşamını sürdürür. sonra ise bir moda evinde ek iş bulur ve çocukluk aşkı avukat kadir aydın’ı bulur. gülperi ve avukat kadir arasında bir aşk başlar ama gülperi’nin aklı hala gaziantep’te kalan üç çocuğu bedriye, hasan ve can’dadır. gülperi çocuklarını almak için büyük bir hukuk savaşı başlatır. "

    https://diziseti.tv/…yuncu-kadrosu-ve-karakterleri/
  • (bkz: aliye reloaded)
  • ülkemizde birbirini seven iki kişinin isteyerek öpüştüğü sahneler sansürleniyor ama bu dizinin tanıtım filminde sansürsüz tecavüz sahnesi gösteriliyor.

    tanım: bir başka rezil dizi.

    yayından kaldırılması dileğiyle...
  • fragmanının, "tutulmayacağım, uzun süre devam etmeyeceğim" diye bağırdığı show tv dizisi. genelde bu tahminlerimde yanılmıyorum ama göreceğiz bakalım.*
  • annenin istanbul türkçesiyle çocuklarının antep şivesiyle konuştuğu dizi.
  • aliye özentisi klişe dizi. yahu ey senaristler hiç mi yabancı dizi izlemiyorsunuz, hiç mi beyin fırtınası yok sizde. rezalet ötesi. ha bu iq ortalamasına böyle dizi diyorsanız eyvallah. nurgül yeşilçay’a da bir çift lafım var. bir ikinci bahar dizisine bak bir de şu oynadığın diziye. yazık ablam kıymışsın kendine, yazık.
  • klasik “çocuklarım olmadan asla” dizisi.annelere kendini izlettirir, timuçin esen hariç oyunculuk yok .ha birde ufaklık iyi.malesef nurgül yeşilçay iyice düşmüş oyunculuktan.
  • insanın içini şişiren dizidir. gülperi*'ye edilmedik eziyet kalmadı. kadının yazdığı mektupları yaktılar, çocuklarını aleyhine doldurmuşlar, eniştesi tecavüze kalkıştı, hapse girdi, hapisten çıkınca zorla istanbul'a gönderildi, istanbul bebek'te kapıcılık yapıp bir yandan elbise diken gülperi'yi çocukları da istemedi. çocukları 18 yaşında bir erkek ve ikiz kız kardeşi ile küçük çok sevimli bir oğlan çocuğu büyük kardeşler küçük kardeşlerini de etkileri altına almışlar ufaklık annesine sarılacak hop biri yanına çekiveriyor. gülperi ağlaya ağlaya bir hal oldu.. sonuç hayatta yeterince sorun ve sıkıntı var cuma akşamı tam hafta sonuna girerken neden böyle bunalımlar içinde içimiz kasıla şişe bir dizi seyretmek isteyelim ki?

    timuçin esen şahane adam her rolün altından kalkar. ama onu yeniden faryalı olarak görmek isterim bodrum masalı kaldığı yerden devam etsin.

    nurgül yeşilçay çok başarılı bir oyuncu ama üzmeyin artık şu kadını.

    tarık papuççuoğlu tam bu rollerin adamı yine çok başarılı ama ona da üzülüyorum, adama hiç sevecen iyi huylu bir karakter oynatmayacaklar diye...
  • sema ergenekon ve eylem canpolat'ın daha önce yazdıkları senaryolardan kes yapıştır yöntemiyle karaladıkları arabeskin dibi dizi. nurgül yeşilçay'ın botokslu yeni haliyle ve berbat oyunculuğuyla bu dizide ne işi olduğunu merak ettiğimiz timuçin esen'i ayartacağı, recep tayyip erdoğan sever türk halkına kakalanmış show tv dizisi.
hesabın var mı? giriş yap