• baska bir fotografci ile yasadigimiz bir sorun ve akabinde cektigi fotograflari silmesini istememizden sonra, kendisi ile en ufak bir alakasi ya da sorun olmamasina ragmen, butun iyi kalpliligi, sevimliligi ve iyi niyeti ile gelip, "ben de fotograf cektim, ben de sileyim mi?" diye sorarak, en azindan bizim gonlumuzu feth etmistir :) bu davranisi bile, munasip bir iste kendisini tercih etmek icin bir sebep olabilir. vakit ayirin, websitesinden cektigi fotograflara bir bakin, pisman olmazsiniz.

    yolu acik olsun, umarim bu iyi niyetini hic bir zaman kaybetmez, piyasada orselenip mutsuz olmaz
  • çetindir ceviz, doyulmaz lezzetinden... bir kültür ve sanat seferberliğinin amatör ruhlu yöneticilerinden, perde arkası gizli kahramanlarındandır. bir kere atatürk gibi korkuya değil, sevgiye dayalı bir disiplin anlayışı olduğu ve o sert mizaçlı görünümü arkasındaki nezaket dolu değişmez üslubu ve temiz kalbi zamanla keşfetmeye başlıyorsunuz.

    sadece şahsım değil, diğer platform üyeleri "kaçın, dağılın.. gülüm geliyor!" derken aslında kendilerinin hababam sınıfı ve onun mahmut hoca olduğunu biliyorlar ama elbette onu çok seviyorlar.. başarılarının devamını dilerim...
hesabın var mı? giriş yap