• birbirinden degisik ve ilginc tipteki calisanlariyla, ankara universitesi ogrencilerinin ugrak yeri olmustur. oldukca iyi kazandiklari tahmin edilmektedir (bkz: paraya para dememek). pastalari tavsiye edilir.
  • büyük beklentilerle gittiğim ama, çalışanlarının az biraz suratsız, pazar sabahı itibariyle poğaça ve simitinin vasat olduğunu gözlemlediğim mekan. beğenmiyor, 4/10 veriyoruz.
  • ankara üniversitesinin yanı sıra çevresinde bulunan yurtlar dolayısıyla müşteri potansiyelinin oldukça yüksek olduğu söylenebilir.. gidildiğinde çoğu kez yer bulamayıp terk-i mekan eylemek mümkündür, tecrübe ile sabittir.. kanımca tandoğanda bulunan en iyi pastanedir.. artık yapmadıkları çikolatalı muzlu rulo pastası gönüllerdedir..
  • küçük bir simitçiden pastaneler zincirine ulaşan şirket.
    ankara üniversitesi tandoğan kampüsünün tam karşısında gittikçe büyüyen bir yere sahipler. eskiden sadece pastane ürünleri bulunurken artık döner dışında her türlü yiyecekleri var artık.
    öyle büyümüşler ki ankaradaki askeri kışlaların poğaça-simit ihtiyacını da bunlar karşılamaktadır.
  • tandogan'daki subesi 7/24 acik olan pastane. zamaninda laboratuvarlarda sabahlarken az para kazandirmadik.. tandogan subesi sıkça el degistirmekte gibi geliyor bana, ya da surekli calisanlari degisiyor; anlamadim.. ayvalik tostu ve gumus pizzasi fena degildir. baklavalari iyiydi yanlis hatirlamiyorsam, ozellikle fistik sarmalari..**
  • işlerini hakkı ile yapan bir pastanedir. ayvalık tostu candır canandır. arada menemen de fena olmaz hani.

    ama (bkz: hakkı)
  • petrolün arkasında, kendine bağlı olan simit-pide fırını ile tam bir öğrenci dostudur. gayet lezzetli tavuklu,kıymalı,mantarlı ve hatta patlıcanlı pideleri ile çok ucuza karnınızı doyurabilirsiniz.
  • sadece bir pastane olarak algılanmaması gereken, ankara üniversitesi öğrencileri için çölde çay gibi bir yer. sandviçler muazzamdı. bir de kandillerde çıkan simitler.
  • kimse yazmamış şaşırdım. çayına bayıldığım, bağımlı olduğum pastane.
  • bu gece eşimin doğumgünü için iş yerimin hemen yanında bulunan bir otelde oda hazırlatıyorum, çiçekler mumlar balonlar falan. pastayı tamamen unutmuşum :( sabah aklıma geldi ve akşama kadar benim ikimize özel bir pasta yaptırmam gerekiyor. iş yerimize yakın olduğu için de her özel günümüzde bu pastaneden pasta isteriz, aklıma yine ilk burası geldi. sitelerine girdim baktım, özel günler için kıpkırmızı kalp şeklinde bir pastaları var, aradım ve bu pastadan istediğimi akşama kadar elimde olması gerektiğini söyledim. telefondaki kızcağız "ben bi' ustamı vereyim" dedi, baktı çemkireceğim yetişmeyeceğini anladığım için, aslında kendime kızıyorum sadece bu saate bıraktığım için. neyse, sonra ustacım aldı sazı eline, bana direk "kaç kişisiniz ablacığım?" dedi. "iki kişiyiz" dedim, "napacaksınız 1.5 kilo pastayı ben size iki tane küçük kalpçik yaparım" dedi. "canımsın, abimsin" dememek için zor tuttum, bütün hanımefendiliğimle "çok çok teşekkür ederim" dedim ağlayacaktım neredeyse mutluluktan.
    o abi bana kocaman pastayı, bu iki minik kalpçik pastayı sattığı fiyatın 3 katına her şekilde satardı, ama bunu yapmamayı seçti. ben bundan sonra fizanda olsam yine gider gümüş pastanesinden alırım pastamı. çünkü insanlığın ölmediği, dolandırıcılığın işlemediği nadir işletmelerden biri olarak kalmış gümüş pastanesi.
    mado da götümü yesin.
hesabın var mı? giriş yap