• şair nedim caddesinde açılan harika mekan. karadeniz mutfağının en güzel örneklerini bulabileceğiniz, ekşi mayalı, tahıllı ve daha birçok çeşit ekmek yapan lezzetli dükkan. özellikle san sebastian’ı ve içhoğoç’u çok başarılı.
  • her köşede açılan burgerci-lokmacı-şekerpancarcıya inat, kendi halinde ve butik olmayı becerebilen; karadeniz yerel lezzetlerini evrensele taşıma işinde doludizgin ilerleyen bir boulangerie, bakery, fırın.

    yalnız bu deliler tatlı işinde de kendi yapım ürünlerini sunuyorlar. bu konuda da çok iddialılar.

    işletme sahabısı özlem hanım çok tatlı bir hanımefendi. gidin yediğinizi içtiğinizi yorumlayın, fikir verin öyle bir kadın bu kadın.

    zaten işletmecileri fırıncılık-pastacılıktan bihaber kimseler değil. bir geleneği sürdürüyorlar ve bunu istanbul gibi bir yerde yapıyorlar! gönül rahatlığıyla gidin deneyin.

    unutmadan, ürünlerinin lezizliği dışında beşiktaş'ın o göt içi kalabalığından dışardalar, beşiktaş'a 1 dakika mesafede akaretler'deler.
  • akaretler’de bir mekan.
    güleryüzlüler.
    pastel de nata diye sattıkları tatlıyı lizbon’da belem pastanesinde yemiştik. sonrasında evde kendim de yaptım, belem’dekini yakalayamasa da oldukça iyiydi.
    pastel de natalarını samimi olarak beğenmedim. aslına yakın dahi değil. hadi hamuru tutturamadınız o çok zor ama muhallebi o kadar zor değil. kendim bile yaptım biliyorum.
    pastel de nata’nın tanesi 12 tl bu arada, minicik bir tatlı için çok yüksek ve gereksiz bir meblağ.
    kendi adıma bir daha uğramam, hayal kırıklığı oldu.
  • beşiktaş’ın serpme kahvaltı teröründen bunalanlar için güzel bir alternatif. özellikle anne poğaçasını çok beğendim. egg & bacon da çok başarılı ama türüf mantarı ilavesi tadını bir tık bastırmış. ambiyans 7/10
    lezzet 8/10
    servis 8/10
    genel 8/10
  • iyi kahve iyi ekmek iyi şeyler vs yapan birçok yer var ama iyi insanların olduğu çok çok az yer var burası o nadir yerlerden. çok iyi bir komsumuz varmıs bugun tanısmıs olduk :)
  • yakin zamanda lizbon’da bir kac farkli yerde yemis biri olarak pastel de nata’ sini cok basarili buldum.
    ama fiyat politikasi su istanbul’daki pizzacilar, gelatocularda oldugu gibi firsatci. kiran euro degil calisan maasin euro degil. ne mantikla portekizin euro bazinda sattiginin ustune bir fiyata satiyorsun diye sorarlar.
  • evimin tam karşısında olması hasebiyle sıkça beni günaha sokan mekandır. fırın ile bakery arasındaki sözlükteki kelime anlamı farklılığını karşılamayan açıklamayı güzelce hissettirmektedir.

    bi alt sokağında mutfak terörü estiren kahvaltıcılara verilen paraya burada sade, lezzetli ve doyurucu olmasını beklemediğiniz halde oldukça doyurucu tabaklardan yemek mümkün.

    not kırabileceğim tek husus, beşiktaş'taki kötü kahve yapma hastalığından muzdarip olmaları olabilir.
  • nitelikli menüye sahip müessese. rulo pastaları ve kruvasan çeşitleri oldukça başarılı. fiyatlar, muhiti düşündüğünüz zaman normal kalıyor. akşam 8'de kapamalarının makul gerekçesini sorduğum garson arkadaş burası fırın, geç saate kadar kalmıyoruz demişti. o cadde üzerinde gece 12'ye kadar dükkanı açıp satış yapmak varken erken kapayacak maddi yeterliliğe ulaşmış olmalarını tebrik ediyorum.
  • ısim de veriyorum bak brekiymis kruvasanmis bence kruvasanin hası burayadur
hesabın var mı? giriş yap