• bir t-bone 58 tl , kasapa kosftesi 20 tl fiyat bicmisler. lezzet cok iyi, fiyatlar yuksek. iki kisi ortalama 100 liraya cikilir, cok guzel doyulur, keyif alinir, birer kadeh sarapta icilir. mutlu ayrilinir. tavsiye edilir ama pahali. nacizhane onerim, bir dokme tava alin(100-150 tl) ardindan tum etlerin fiyatlari nerdeyse kendi kasapcisinda yari fiyatina ve tavana omur boyu sizin kalacak. istediginiz de yapabilirsiniz. tava markasi icin
    hecha tavsiye edilir. baharat kullanmadan hamburger koftesi(dukkan burger aynisi) yapin ve afiyetle yiyin, isin sirri baharatsiz olusunda.
  • (bkz: #40158300)
  • şahenk ve mansimov ikilisi tarafından %70'ine 350 milyon tele* verildiği söylenen lokantacı... bu yerin %70'i 350 milyon dolar* ediyorsa, yemin ediyorum paranın pul kadar değeri kalmamış demektir...
  • ben bu haberin son cümlesine takıldım. haber şöyle.

    günaydın et restoranları'nın % 70'ini ferit şahenk ve mansimov aldı. satın almayı kurdukları yeni şirket üzerinden yapan ortakların 350 milyon tl ödediği belirtiliyor.

    daha önce basında çıkan haberlerde yüzde 70 hisse için sadece ferit şahenk'in ismi geçiyordu ve hisseler için ödenecek rakam olarak 150 milyon dolar (327 milyon tl) telaffuz ediliyordu.
    mübariz mansimov, 1.2 milyar dolarlık servetiyle türkiye'nin en zengin 29'uncu ismiyken, ferit şahenk 3.4 milyar dolarlık servetiyle türkiye'nin en zengin insanı.

    böylece günaydın et'in iki patronunun serveti toplam 4.6 milyar dolar oldu.

    yani ferit'in 3.4 milyarı, mübariz'in 1.2 milyar serveti var. böylece ikisinin toplam serveti 3.4+1.2 = 4.6 milyar dolar oldu diye haber mi verilir lan?

    et lokantasında ortak oldular diye tüm servetlerini bir araya getirip havuz mu yapıyorlar ?

    ne gerizekalı gazeteciler varmış ülkede arkadaş.
  • adam gibi et yiyerek rakı içilecek bir mekan vardı, ferit onu da aldı. buranın tadı da kaçar yakında, yeni bir mekan bakmalı yavaştan.
  • merkez şube olan bostancı'nın 2018'de kapanacağı söyleniyor. mal sahibi ile anlaşamamışlar.
  • ankara armada şubesini beğendiğim mekandır. bir kere nusr-et’teki gibi gereksiz şovlara, mide bulandıran tereyağına para ödemiyorsunuz. yediğiniz yemek, aldığınız hizmet, mekan verdiğiniz paraya değiyor.
    ayrıca nusret’te saçma sapan bir sürü sipariş vermemizi sağlayan garsonlar yerine “onu almanıza gerek yok zaten tabakta onunla birlikte geliyor” gibi bizi yönlendiren iyi garsonlar vardı. porsiyonlar da nusret’e göre daha büyük ama sadece lokum biraz küçük porsiyon geldi.
hesabın var mı? giriş yap