• prof dr. taner damacı, 6 ay önce evlendiği merck ilaç ecza ve kimya'nın genel müdürü günsel ülkü'nün 10 yıl evli kalıp boşandığı bilgisayar uzmanı burak yel tarafından dövüldü. damacı'ya, "5 gün iş göremez" raporu verildi. cerrahpaşa tıp fakültesi dahiliye anabilim dalı öğretim üyesi prof. dr. taner damacı, avukatı aracılığıyla sarıyer sulh ceza mahkemesi'ne başvurarak karısının eski kocası hakkında suç duyurusunda bulundu. uzun yıllar superonline genel müdürlüğü yapan işadamı burak yel tarafından dövüldüğünü öne süren prof. damacı, mahkemeye sunduğu dilekçede, başından geçen olayı şöyle anlattı:

    "günsel ülkü ile 2004 yılının temmuz ayında evlendim. 25 temmuz günü, akşam saatlerinde yeniköy'de bir lokantada akşam yemeği yemek amacıyla arabamı park etmeye çalışıyordum. bu sırada sanığın arabama tekme atmaya başladığını gördüm. daha sonra kapıyı açıp beni yumruklamaya başladı. arabadan inmeyi başardıktan sonra da eylemini devam ettirdi. kendimi korumaya çalıştım ama darbelerden kurtulamadım."

    yel'den şikayetçi olan damacı, daha sonra istinye devlet hastanesi'nin yolunu tuttu. damacı'ya "5 gün iş göremez" raporu verildi. damacı son olarak da sarıyer sulh ceza mahkemesi'ne açtığı şahsi davayla, "onu ilk defa olay günü gördüm. daha önceden tanımıyordum" dediği yel'in hapis cezası istemiyle yargılanmasını talep etti. davaya önümüzdeki günlerde başlanacak.

    26 ocak 2005

    http://www.gazetevatan.com/…cayi-dovdu-45574-yasam/
  • sosyetik ev kadınları adlı realty şovda kendine tasarımcı asistanı arıyor. bakın tasarımcı asistanı arıyor. asistan aramıyor. kadın ben kahvemi 9'da isterim, öğle yemeğinde biftek yerim diyor. kafayı yemişler.
hesabın var mı? giriş yap