• sabah gazetesi yazarlarindan.daha once zaman gazetesinde yazmaktaydi.
  • sabah grubunun uğur cebecisi. enerji konularında uzman. havacılık, havayolları konularında da söz sahibi. şimdi de atv'ye kokpit programı benzeri birşeyler yapıyor.
  • sezer suriye'ye gitmesin temalı müthiş iş çıkarmıştır. yazıyı okuyun nasıl biri olduğunu anlayın, bunları yapmak için* zaman gazetesinden ayrılmasına gerek yoktu gerçi:

    http://www.sabah.com.tr/…05/03/19/yaz12-30-126.html

    sığır içerik yönetimi: http://arsiv.sabah.com.tr/2005/03/19/simsek.html
  • fecaat bir turkce ve telaffuz sahibi olmasina ragmen haberturk'te airport programini sunan kisi.
  • evet iranda gözaltına alınmış bunu ballandıra ballandıra anlatmış, ve fatih altaylı'da bunu işte bakın özgürlük yok bu ülkede aman iranlaşmayalım demiş :
    güya havacılığı bilen bir uzman olan güntay beye sormazlar mı?
    1.güntay beyceğim hangi ülkenin havaalanın apronunda alenen fotoğraf çekmenize izin verilir,
    biri gelip atatürk havalimanının apronuna girip uçakların yanında resim çeksin bakalım ne oluyor?
    2.güya havacılık uzmanı güntay bey, uzman olduğu konu ile ilgili ziyarette bulunduğu ülkenin durumunu hiç araştırmaz mı?
    herkesin bildiği gibi irana konulan amborgadan öturu iran uçak yedek parçası alamamakta ve bu yuzden de pek çok uçak kazası olmaktadır,
    ve gene pek çok kişinin bildigi gibi iran havaalanlarında pek çok gıcır uçak iran havayollarında hizmet etmektedir, bu uçaklar amborgayı kılıfına uydururarak
    avrupalı ulkeler tarafından satılmaktadır, iran da bunu kimsenin alenen ifşa etmesini istememektedir, senin çekeceğin fotograf orda iran havayollarının bir uçağının resmi olup, uçağın tum hayat hikayesini çıkartabileceğinden ve adamın işini zora sokacağın anlamına geldiğinden senin yaptığın acemliğe adamlar bu şekilde tepki vermiş olacağını hiç aklına getirmezmisin,
    fatih bey yazarken :
    -bana iftira atıyonuz deyip mahkeme kararı ile yazılanları sildiriyordun burdan,
    eee sen şimdi koskoca bir ulkeye iftira attın bunu kim sildirecek?
  • ciddiye alıcanacak bir gazeteci değildir, vatandaşların 100 dolarlık alışverişlerini vurgun olarak değerlendirebilecek kadar hazımsız olduğuna göre kendisine günde 3 kere omega 3 hapı almasını tavsiye ediyorum. iherb'den alabilir diyecektim ama artık oradan da sipariş veremez.

    ilgili yazısı neyin amacına yazıldı bilinmez ama artık iherb.com'dan türkiye'ye siparişler ciddi derecede kısıtlandı.

    http://ekonomi.haberturk.com/…0-vurgun-gibi-ithalat
  • e-alışverişe yeni düzenleme'nin sorumlulularından bir tanesi olduğunu bugünkü köşesinde ballandıra ballandıra anlatmıştır.

    işte: http://ekonomi.haberturk.com/…la-ticaret-kampanyasi
  • yasayla verilen bir hakkın genelgeyle engellenmesini savunabilen bir adam. bir de övünüyor.
  • sözlükteki trollerin örnek alması gereken yazar. e-alışverişe yeni düzenleme örneğindeki gibi kafası güzel yazıları var.
hesabın var mı? giriş yap