• kendisini hiç sevmem ancak galatasaray'la ilgili son söylediklerinin altına rahatlıkla imzamı atarım. bekler fecaat. orta sahada de jong gidiyor selçuk'un yeri yine banko zaten onu sineye çekiyoruz da yanında bir de as kadroda tolga ciğeri izleyeceksek bu sene cümbüş var demektir. takımdaki tek efektif kanat da gitmiş ki orayı sallayan hiç yok şu halde iyi kötü bir sene daha sneijder ile idare edersin daha öncelikli bölümlere takviye yaparsın ya da sneijderi de istemiyorsan sistemini değiştirirsin olur biter. daha sneijder takımdayken tutup da onun yerine adam almak da nedir? hadi diyelim kanat olarak alındı, bu eleman daha esas mevkii olan forvet arkasında bile yetiştiği takımdan ayrılınca çuvallamışken kendisinden kanat performansı bekleyeceksek niye bu adama 8 milyonu saydık. o paraya pekala kendi mevkii kanat olan adam da alınırdı.

    neyse böyle taraftara böyle yönetim. aynen devam dursun.
  • en hakiki gslinin yapacağı yorumu yapmış adam.
  • hayatta konuşulup tartışılacak ve ekşide başlığı açılmaya değer onlarca şey varken hayatı tv ekranlarında 2 kale arası 22 kişinin top peşinde koşmasıyla ilgili bilindik lafları çevirmekten ibaret olan birinin bir takımın bir topçuyu almasıyla ilgili ettiği laflar için paragraf paragraf yazı döşenmesine neden olabilen olay.
  • bruma'nın transfer parasını verin fikret ormana size garanti şampiyonluk yarışı içinde tutacak bir as kadro kurar. hala şampiyonluğun çok para harcayarak geleceğini sanan yazarın, güntekin onayı eleştiri mahiyetinde açtığı başlık.
  • sonuna kadar haklı adam aq. sen neresine takıldın? fener alırsa filan muhabbetine mi? öyleyse sokayım senin fener takıntına. wesley sneijder aynı yaşta 7.5m euro'ya alındı. belhanda ile filan da kıyaslamayın zaten onu bir zahmet.

    velhasıl ismine filan bakmam, bunları spor dünyasında kim söylerse söylesin altına imzamı atarım. belki rıdvan söylese bi düşünürüm.
  • haftalardır galatasaraylı yazarların yaptığı eleştiriyi televizyonda dile getirmiş spor yorumcusu. söylediklerinde tutarsızlık yok da aynı eleştiriyi yapan galatasaraylıların adamı taraflı olmakla itham etmesi işin asıl tutarsız tarafı.

    anlaşılan troll olarak değerlendirilen galatasaraylı olmayan yazarlar haklıymış. galatasaray taraftarı cidden futboldan anlamıyor, sadece başarıyı önemsiyorlar. adamlar kendi eleştirilerini bile taraflı bulacak kadar gözü dönmüş. bir iki hafta sonra sezonu açacaksın, kanat oyuncun yok, forvetin yok, stoperin yok. sen gidip oyuncu bolluğunun en çok olduğu bölgeye 8-9 milyon euro gibi bir yatırım yapıyorsun hem de mali sıkıntın varken.

    soran olursa taraflı dersiniz.
  • aynı isteri krizini, fenerbahçe ozan tufan'a 8 milyon euro verirken neden geçirmedi merak ediyorum. veya aynı fenerbahçe son 2 sezonda transfere 100 milyon euro harcayıp sıfır (0) kupa kazanırken?
  • bu belhanda'ya verilen 8 milyon bazı insanlara neden battı anlamak zor?

    ahmet çalık, serdar aziz, tarık çamdal gibi defans oyuncuları 4 milyon ederken bir kanat- sol ön iç oyuncusu olan ve kalbur üstü olan bu oyuncuya 8 milyon vermek gayet normaldir.

    bu adam sneijderin solunda oynayacak ve arkasına alınacak bir bekle sol tarafı otuban gibi kullanacak bir oyuncu.

    bu bjk'lilerin bu kadar boş eleştiri yapmasının nedeni şudur:

    önceki 1-2 yılda gs bjk gibi ucuz sayılabilecek transferlerle lig öncesi takviye yaptı ancak bjk'nin scout ekibi daha iyi olduğu için ucuz-yaşlı-iş yapar oyuncuları daha iyi buldu.

    bu sene galatasaray'ın eli rahatlayınca hiç risk almadan parayı basıp garanti oyuncu alma yoluna gitti. işte bjk'nın bu imkanı olmadından rahatsız oluyorlar.

    rahat olalım bu transferlerle inşallah seneye şampiyon biziz.
  • galatasaray'ın transfer politikasını eleştirdi diye 3-5 galatasaray taraftarı kenara çekip dövecekse vah halimize.
    hazımsız bir yazarın sıçmığı.
  • son derece dogru yorumlardir. gordugum kadariyla herkes ozan'a verilen 8, serdar aziz'e verilen 4 ile bu rakami dogrulamaya calismakta. gercekte hepimiz biliyoruz ki ozan, serdar max 1-2m edecek oyuncular. ustelik burada tek problem bonservis de degil, bir de ustune kallavi bir maas yukunun altina da giriliyor. burada sorun zaten bu oyuncunun 8 etmesi de degil, guntekin'in dedigi gibi daha dogru durust defans hattin yokken on tarafta harika oyuncularin olsa ne yazar? rijkaard zamaninda mukemmel ileri hattimiz vardi ama baris, mustafa sarp, servet ile kevgire donduk. bir gun umuyorum akli basinda yonetim gelir dogru durust kadro muhendisligi yapilir.
hesabın var mı? giriş yap