• katılmadığım kampanya. sadece akp seçmeni olanları en az 20000 dolar vermelidir, zira ülkemizdeki ekonomiden çok memnunlar, koymaz bu para onlara, bir olan paraları burda 5,5 kat değerlenecek görmemiş gibi ona buna hava atacaklar, tüm bunların bir bedeli olmalı, yok öyle her çıkan yasada en çok buranın vatandaşını sikmek artık, bedelliniz bile uzaktan eğitimli amk.
  • gurbetci olarak bende katilmiyorum, 2000 dolar vereceksem bora boraya giderim.
  • (bkz: diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık)

    üç güne geliyoruz oğlum icat çıkarmayın şimdi durduk yere. seneye bakarız bir şeyler (her talebi ‘bakarız’ ile geçiştiren baba).
  • pardon,

    daha düne kadar avrupada götünün yemediği magandalığı ülkesinde yapıp trafik cezalarını ödemeden kaçan gurbetçilerden mi bahsediliyor?
  • 100 usd yapalım fiyatı (bkz: escort tarifesi)
    gelenlerin, vatan aşkı için yanıp tutuşanların %10 u bile gelmez eminim..
  • yeminle hepsi yaşadığı ülkenin vatandaşlığına geçip bir daha adım atmazlar türkiye'ye bakmayın oğlum siz onların yurt dışında rte'ci vatan aşığı olduğunu uzaktan sevmek aşkların en güzeli derler bende aylık 3 bün dolares kazanıp buraya gelince kral olsam bende severim bu ülkeyi ama gurbetçilerin büyük çoğunluğu da buradaki çomarlar gibi çomar ve paraya taparlar
  • kelle başı 2000 dolar ya da euro olursa bence daha faydalı olacaktır. aksi takdirde bütün mahalle toplanıp koca travegolarla ahanda bu bizim kabile al 2000 euro diyebilecek çakallar türeyecektir; demedi demeyin. berlin, köln ve frankfurt'u liste başı olarak yazıyorum.

    50 kişi için 2000 euro öderken de ''bu vatan için 2000 euro helal olsun'' diye şeklini de yapmaktan geri kalmayacaklar. bak bu garanti.
  • haydi cano sıra sende! ülken için, muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmemiz için şimdi yardımın gerekiyor. sok elini cebine ve boz bu oyunu.

    her yaz koşa koşa geldiğin,
    bmw, audi ile gezdiğin,
    baklavayi böreği hamuru ile yediğin...
    bu vatan senin vatanın yiğidim...

    haydi gençler avariz'ini veren datcaya muglaya. teyzecim sen üç şehirde yazlık almışsın senden 3000 alıyoruz, helal et. ayten abla, ablacım sıraya...
  • ulkemiz genelinde yaz aylarinda artis olan yabanci ulke plakali gurbetci araclarinin azalmasina sebep olacak kampanyadir.
hesabın var mı? giriş yap