• (bkz: alamancı)
  • basbakan sevgisi degil, vatan sevgisidir. oncelikle bastan soyleyeyim, sosyal demokratim. ancak ulke disindakilerin durumunu anlayabiliyorum. senin oz vataninin basbakani, hangi gorusten olursa olsun, yasadigin ulkeye geliyor. sen de, tabii ki turk akliyla, yasadigin ulkenin vatandaslarina govde gosterisi yapmak istiyorsun. bunun icin bu kadar insan tayyip'i karsiliyor.
    yoksa sevdiklerinden degil yani.
  • burda "davulun sesi uzaktan hoş gelir" atasözü devreye giriyor. tabii amk 10dan sonra malum yasak yok,asgari ücret sorun yok,polis baskısı yok. her zaman söylerim aslında çok güzel bir ülkede yaşıyoruz,vatandaşı olmasak!
  • almanya'da yayın yapan türk medyasını takip etmelerinde etkinin büyük olduğunu düşündüğüm durum. ben de almanya'da yaşayıp paso trt,atv izleyip sabah okusam ben de derim ne bombastik ülke olmuş burası diye.
  • fiiliyata dökülmesi gereken sevgidir. avrupa'da yaşayan türkler ellerinde ki sermayeyi türkiye'ye getirip buralarda iş kurmalılar, hem kur oranı da gayet makul seviyede, sonuçta bu sevgi başbakandan ziyade vatan sevgisidir, o halde vatanları neden daha fazla kalkınmasın? çoluğu çocuğu bırakma gibi bir dertleri de olmamalı bana göre, bir dünya liderine sahip kabinenin düzenlediği mükemmel eğitim sistemi var sonuçta türkiye'de. eğitimini tamamlayanlarda türkiye gibi çalışan haklarında dünyayı şekillendiren bir ülkede gayet rahat şartlarda iş sahibi olabilirler.

    sonuç olarak, siktiriniz efendim
  • bu entry açan ve eklemelere yapanların erdoğan ile tr dışı gezilere gitmis bizzat görmüş mü olduklarını gerçekten merak ediyorum. ana akım medyadan gördükleriyle mi bu önermeyi üretmişler yoksa bizzat gezdiler gördüler şahit oldular ve bu sonuca vardılar da mı ürettiler gerçekten merak ediyorum.
  • tamamen göstermelik olan sevgidir hatta hatta iki yüzlü bir sevgidir. o gurbetcilere gidin, hadi o kadar sevdiginiz basbakanin memleketine gidin orada yasayin bir tanesi de dönüp gitmez. avrupa'da buldugu özgürlüklerin, rahatin, sosyal yasamin 10'da birini bile türkiye'de bulamayacagini biliyorlar. bu gurbetcilerin büyük cogunlugu avrupa'da yenilik, hak, hukuk özgürlük diye aglarlerken türkiyede tam tersi bir anlayisi benimsemeleri tamamen bir ironidir.
  • aldıkları üç euro amele maaşıyla türkiye'de zengin olmalarını sağlayan adama duyulan sevgidir..

    faiz düşmanı numarası yaparak, ellerindeki türk liralarını satıp 400 milyar dolar borcuna rağmen dövize para yatırmak suretiyle elin gavuruna faizsiz kredi verdiren adama, bunu düşünmesi beklenmeyenlerin duyduğu sevgidir..
hesabın var mı? giriş yap