• ankara zafer çarşısının arkasında. adil hanın çaprazında bulunan plakevi ve kafe. çay - kahvenizi yudumlarken tecrübeli üstadların seçtiği ( veya belki denediği ) plakları dinleyip kulaklarınızın pasını silkeleyebilirsiniz ve dahi çıkarken satın alabilirsiniz.

    plak işi ucuz bir iş değil ama yardımcı da oluyorlar.
  • bayındır 1. sokakta bulunan ve plakevi ve kafe olarak hizmet veren ve tam adı "gürkan & ömer plak evi"* olan mekan. dekorasyon über. gramofonlar, tüplü radyolar, müzik kutuları, film afişleri, imzalı artist fotoğrafları. gramofon cafe'yi örnek alıyor olabilirler. servis de fena değil.

    amma velakin, mekanı kafe olarak değerlendiren müşterilerinin sinirlerini, plak almaya gelip, her plağı kontrol etmek isteyen müşterisi için tel tel attırması çok olumlu değil. ya sadece plak satsın ya bu işe bir çözüm bulunsun.
  • bugün evladiyelik bir dual pikap edindiğim,
    yanında da şahsıma 5-6 tane güzelinden plak hediye edilen güzide mekan... hafta sonu gidilip plak bakılıp sonra da bir şeyler içip eve dönmelik... bunları plak hediye ettikleri için yazmıyorum elbette... bilmem kaç liralık pikabın yanında 4-5 tane plağın lafı olmaz ama, bu zamanda insan evladı esnaf bulmak zor olduğundan beni çok mutlu etmişlerdir...
hesabın var mı? giriş yap