• atv'den ayrılışından sonra yine ve yeniden editör'dür, hem çok daha izlenebilir bir saatte hem de kanal 24'te..
  • "...hükümet ile kavganız olabilir, ama bu referandumda ‘hayır’ oyu vermek 12 eylül’e ‘evet’ demektir. 12 eylül’e ‘evet’ demek de öyle basit bir ‘vebâl’ değildir hani.

    allah affetsin, ne diyelim..."

    demiş.

    http://www.caykaragazetesi.com/….php?article_id=665
  • el cezire türk'ün genel yayın yönetmenliğini üstlenecek olan gazeteci.

    http://www.gazeteciler.com/…a-kim-gecti-24553h.html
  • ilk kitabını yayınlamış. "hoca; türk dış politikası'nda davutoğlu etkisi". eve gidince babamdan öğrendim kitabı. ben yarısına gelemesem de göz attım biraz. özellikle yakın geçmişe (son on beş yıl) dair verdiği bilgiler çok değerli. bir nevî kaynak kitap. siyaseten liste başı.
  • iyi bir trabzonsporlu. kulüp dergisinde ropörtajını okuduğumu hatırlıyorum. ayrıca, bir ara yönetimde yer aldı yada almak üzereydi... öyle bir şeyler vardı.

    hasılı iyi bir adam. trabzonsporlu, bu bzim için yeterli.
  • sîmâsı hafiften john turturro'yu anımsatan kişi.
  • tam bir gazeteci.
    http://www.medyatava.com/…smasindan-basliklar_98526
    helal olsun valla, ilerde burda yazilanlari okuyunca cocuklarinin, yakinlarinin yuzune nasil bakacak merak ediyorum, haberi kaldirtirsa diye copy paste edeyim:

    el cezire türkiye'de haber merkezinden sonra program departmanında da ayrılık yaşandı. ve ardından gürkan zengin'in tartışma yaratacak sözleri geldi.
    kanalın haber merkezinden 8 kişiyle yollar ayrıldı. ardından bir tensikat haberi de program departmanından geldi. 5 kişi daha işten çıkarıldı.

    tenkisatın ardından el cezire türkiye haber direktörü gürkan zengin, çalışanlara seslendi:

    "kalite ve nitelik sorunları yok, başka sebeplerden dolayı yollarımız ayrıldı. sebep profesyonel davranış kodlarına uymamak. el cezire editoryal ilkelerinden taviz vermeyecek. siyasetçi değiliz, stk değiliz. taraf olduğunuz her yerde başınıza iş alacaksınız.
    daha beter dalgalar yaratacak kararlılıktayım. bütün tweet'leri kapatırım; fake'lerle yaparsınız. her ay 10 adam gider ama el cezire devam eder."
  • cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası attığı tweetlerle, ahmet davutoğlu'nun başbakanlığına oynadığını yeniden göstermiş olan gazeteci. davutoğlu başbakan olursa, hakkında yazdığı hoca isimli kitap ile olmayan bir kanalın (bkz: al jazeera turk) genel yayın yönetmenliğinden danışmanlığa zıplayacaktır.

    edit: yanılmışım be sözlük. silinip gitmiştir.
  • katar sermayeli el cezire'nin türkiye'de yayın yapan internet sitesi el cezire türk'ün haber koordinatörlüğünü yürütüyordu. "yürütüyordu" diyorum çünkü el cezire türk yarından itibaren yayın hayatına son verecekmiş.
  • her yerde mi karşıma çıkarsın be hocam :s)

    (bkz: matematik)
hesabın var mı? giriş yap