• itü maden fakültesi maden mühnedisliği bölüm başkanı ve yurt madenciliği geliştirme vakfı başkanı olan prof.tur. maden mühendisliği bölümünün 6. dönem dersi olan cevher hazırlama 2 dersini vermektedir. öğrencilerle olan ilişkisi oldukça mesafeli olan bu şahıs derste sorduğu sorulara karşılık aldığı cevaplardan kitabın bire bir aynısını söyleseniz bile memnun olmamaktadır.
  • staj yeri konusunda istediğim yerde yapmam konusunda yardımcı olmuştu. etkin bir çevresi vardır.
  • kazdağları altın arama tartışmasında siyanurun belirli bir miktar alındığında sağlığa faydalı olduğunu savunan yurt madenciliğini geliştirme vakfı başkanı. para yediğini bu kadar belli etmeseydin hocam, severek izledik bol bol güldük.
  • maden canan karatay'ı... şu anda haber türk'te katıldığı bir programda siyanürlü maden kazalarında bugüne dek ölen olmadığı için siyanürün zararsız olduğunu ilan etti.

    bugüne dek maden kazalarından dolayı siyanürle kirlenmiş kaynakları (su, tarımsal ürünler) tüketmek sonucu ölen olmamasının nedeni kamu zararına o kaynakların kullanımından vazgeçilmesi ya da kamu olanakları kullanılarak o kaynakların temizlenmesidir.

    edit: "siyanürlü atık suyu arıtıldıktan sonra içerim" eşiğini de geçti. habitat fragmantasyonu kavramını da duymamış.
  • kendisi yurt madencilik geliştirme vakfı başkanıdır. yaşına hürmeten yanlış bir yorum yapmak istemem fakat her iki cihanda da yatacak yeri yoktur.
  • şu an habertürk ekranlarında tema başkanıyla tartışırken saçmalayan kişi. neymiş efendim kazdağlarındaki madene karşı çıkan insanlar istihdama, türkiye’nin gelişmesine karşı çıkıyorlarmış. bu nasıl bir savunma lan? bir de profesörmüş yazık ülkeye. siyasetçi ağzıyla konuşuyor sabahtan beri dinlerken sinir oldum.
  • habertürk'te kirazlı'daki maden işletmesi konusunda ettiği sözlerle akıllara durgunluk veren akademisyen.

    tema vakfı yönetim kurulu başkanı deniz ataç'ın sorularına yanıt veremeyip siyaset yapıyor.
  • istanbul teknik üniversitesi cevher hazırlama mühendisliği bölümünü kuran, aynı zamanda yurt madenciliğini geliştirme vakfının kurucusu. bugün hayatını kaybetmiştir. açıklamalarıyla sevilir veya sevilmez ama öğrencilere ve sektöre büyük katkıları olmuştur
  • bugün vefat etmiştir başımız sağolsun
hesabın var mı? giriş yap