• istanbul bakırköy'deki carousel avmde açılan spor salonu.
  • uzun süreli üye olduğum için çok pişman olduğum yer.*

    edit: maşallah dediğimiz her şey gibi burası da nasibini aldı. üye profili çok düştü. nargile cafe gibi bir ortam mevcut ne yazık ki.. devamlı değişen elemanlar ve düşen hoca kalitesi de cabası. keşke uzun süreli kayıt yaptırmasaydım..

    * edit 2: kaydolurken her yıl için 1 ay dondurma yapabileceğimi belirtmişlerdi. bir süre sonra yatarak raporumu bile geçerli saymamak için oldukça direttiler. hayatımda gördüğüm en saçma muameleyi gördüm. örneğin; yatarken raporu ailemden birisinin getirmesi gerekiyormuş :)) sigorta, özel sigorta, şirket vb. kabul ederken siz kim oluyorsunuz raporu kabul etmiyorsunuz?

    kısacası artık benim için merdivenaltı salonlar kadar değeri yok.
  • profesyonellikten uzak insanların çalıştığı spor salonu.

    ödemeleri yapılmadığı için isyan eden ve bu yüzden işten çıkarılan hocalar, üyeleriyle ilişkiye giren ve onlardan maddi çıkar sağlamaya çalışan diğer hocalar derken sirk mi yoksa tinder'ın reel versiyonu mu olduğu pek de belli olmayan avam çalışanlara sahip disiplinsiz spor salonumsu. sanırım yakında kepenk indirecekler.

    kendilerine sorsanız mükemmel olduklarını iddia edecek kadar hadsiz, itici ve komik çalışanlara sahiptir. bu entry'i bir süredir yazmayı planlıyordum fakat bir kaç gün önce yeni üyelerin de olduğunu görünce onlar adına üzüldüm ve ben yandım, başkaları da yanmasın diye düşünerek bu entry'i giriyorum.

    başka bir yer bulun, buraya üye olmayın. başka bir şubesi olmayan, bu işten anlamayan yerlerden uzak durmak gerekliymiş.
  • 6 aylik uye oldum. suan problem yok gibi ama..hocalar hakket bayanlara alttan alttan kis kıs bakiyorlar. cok ayip. cidden. keske 6 ay olmayaydim. diyorum sanki
  • gelmiş geçmiş en kötü müzik listesine sahip olan salon

    konudan bu kadar uzak müziklere hiç bir salonda rastlamadım.
  • kurucu üyesi olduğum halde arayıp spor salonumuzu daha önce duydunuz mu diyen gym.
    ortam loş değil karanlık. 1 senelik üyelik yapıp ilk bir kaç ay sonrası macfit ataköye döndüm. kalan üyeliğimi avm otoparkı bileti alarak değerlendirdim. tam bir pişmanlıktı.
hesabın var mı? giriş yap