• arayüzünde play dedikten sonra öylece kalan oyun.

    steamden silip tekrar kuruyorum, yine olmazsa başına gelen bir suserin yardımını rica ederim.

    bir heves satın aldık videolara kanıp ama bakalım oynayabilecek miyiz...
  • h1z1 in 2 farklı bölümde olması mantıken doğrumu yanlışmı görücez ama kesinlikle ödüllerin bu kadar azaltılması ve oyun içi trade sisteminin gelişmemesi çok büyük dezavantaj. bol bol giriyoruz. çok yol var gelişmesi için.
  • h1z1 oyununun ikiye ayrılmadan önceki battle royale modunun oyun ikiye ayrıldıktan sonraki ismi.
  • şehrin içindeki bi evin arka bahçesinde pat diye çimin içine düşmeye başladığım oyun.paraşüt efektinden daha iyi düşüyordum.ama alt yarıma kadar girdim çimin içine.üst yarım ise çimlerin arasına saklı şekilde bekliyorum öyle.hareket edemiyorum,elimde pompalı,kafamda kırmızı kask,loot full.gaz gelene kadar 15 dakika bekledim mecburen.çok iyi loot toplamıştım, bırakmak istemedim oyundan çıkarak.3 dakikaya yakın da gazın içinde sargı bezlerini 45 saniye de bir falan kullanarak dayandım.öldüğümde 6. olmuştum.ne birine sıktım ne bişey yaptım.

    bu da böyle ilginç bir hayatta kalma anımdır*
  • gün itibariyle 5.5 gb güncelleme almış oyun
  • 5.5gb güncelleme alan ve baştan aşağı değişen oyun. indirip denedim dün, pek sevmedim açıkcası. herşeyi gösteren bildirimler kotk ruhuna ters, ne zaman gaz salınacak, kaç dakika kaldı bunların hepsi ekranda tek tek görünüyor.
  • neresinden bir bug fırlayacağını tahmin edemeyeceğiniz hatalarla dolu deoptimize oyunumsu. ha sisteminiz çok iyiyse oynarsınız ancak önerilen sistemden iyi bir sistemim olduğu halde kasıyor.
  • gittikçe yükselen bir trendi var twitch'te ilk 10'u zor görürken şu sıralar summit1g'nin de katkılarıyla ilk 5'te gördüğümüz oyun. hala yapım aşamasında...
  • son zamanlarda sık sık 5 gblık güncellemeler ile bazı değişiklikler geldi, mesela polis arabasında motoru kapattığınız zaman düşmanın dibine kadar geldikten sonra sessiz bir şekilde gidip avlıyordunuz, ama son güncellemelerden sonra artık motoru kapatsanızda bir gürültü çıkarıyor araç, oynanış olarak pek bir değişiklik farketmedim açıkcası.

    steam'den almıştım zamanında nadir de olsa indirime giriyor mesela black friday indiriminden sonra 15 liraya kadar düşürmüşlerdi fiyatını.

    oynanış olarak hayli zor aim almayı öğrenmek biraz zaman alıyor ne oluyor lan diyene kadar headshot yemiş oluyorsunuz.

    profesyonel oyuncuları izleyerek bir şeyler kapabilirsiniz mesela twitch yayınları yapan ve youtube sayfası olan stormentv benim favori oyuncum bir oyunda 30 kill alıyor çok rahat.

    edit:imla
hesabın var mı? giriş yap