• milliyet gazetesi'nin haberlere yorum yazma imkani vermesiyle boyle birsey ortaya cikti.
    kocasindan tup bebek yaptiriyorum diye para sizdirip baska bir adamdan hamile kalan kadinin 5 bin ytl tazminat odemeye mahkum edildigine dair habere (bkz: yaran gazete haberleri) "sertmusti" kisisinin yaptigi "ne yapilmak isteniyor" baslikli yorum soyle mesela:
    "madem eşine sadık olamayacaksın niye evlilik yapıyorsun çok aşalağıçı bir durum herşeyden önçe bençe dürüs olmasını bilmek gerekir madem birbirlerine dürüs davranılamıyor bu evliliği yapmasınlar olan olayın tasnif edilir hiçbir yanı yok."
    durus olmayan insanlar tasnif edilmeyecek isler yapip aşalağıçı durumlar yaratiyorlarsa sertmusti ne yapacak, yorumlayacak tabii...
  • ayrica da (bkz: #9060692)
    (bkz: daha gider bu)
  • trabzon'da santa maria aziz meryem katolik kilisesi papazı andrea santoro'nun (bkz: trabzon santa maria kilisesi papazinin oldurulmesi) katil zanlisinin bulundugu haberine iliskin cok degerli yorumlar yapilmis yine.
    "orhan" demis ki: "ya bizim faili mechuller? ne cabuk bulundu yahu... umarim dogru kisidir... cunku hic aliskin degiliz boyle amerikan vari cinayetsel aydinlatmalara..." (bkz: vah ki ne vah)
    "karafakioglu" baska bir yerden vurmus: "ne desen bos... oy tirabizon tirabizon, dibi kalayli kazan..." (bkz: ne alaka)
    "cinomarzano" ise "rahibe üzüldüm" basligi altinda diyor ki: "ama , sakın ha sakın alttan alarak mahçup çocuk gibi davranarak avrupanın yeni küstahlıklarına izin verecek "devletsel" hareketler yapmayalım. trabzon un ne derece ilginç bir yer olduğunu bilenler bilir. orada türkçe konuşmasını bilmeyen bir dünya köy olduğunu biliyorsunuzdur herhalde? buna rağmen ülkenin en milliyetçi kentlerinden birisidir de aynı zamanda. çok kolay çözülmez bu iş! (bkz: sanirim bize bir sey anlatmaya calisiyor)
    "devletsel" diyen agbi "cinayetsel" diyen agbiden fevkalade esinlenmis belli ki... yoksa normal zamanda devletsel diyen bir kisi oldugunu zannetmiyorum. ya da boyle bir adamin yasamadigini dusunmek istiyorum diyelim.
  • haber: rio karnavalı'nda 25 milyon prezervatif dağıtılacak

    "25 milyon prezervatif mi? peki karnavalı kim izleyecek!..
    brezilya hükümeti, 25 şubat'ta başlayacak karnavalda 25 milyon prezervatif dağıtacak. kondomlar, hükümetin aids'le mücadele programının parçası olarak sağlık klinikleri, meydanlar ve dans alanlarında bedava verilecek. beş gün sürecek karnavalda brezilyalılar samba eşliğinde coşacak."

    yorum:

    olmaz böyle bir şey
    insanlar açlıktan ölürken siz insanlara yiyecek yerine prezervatif dağıtıyorsunuz

    yorum 2:

    rioo
    ömür yeter de görebilirmiyiz acaba o güzel memleketi.sırtımıza bi cuval prezervatif yükleyip de gezebilirmiyiz caddelerinde.
    ahh, yakın bi memleket değil ki gidilsin görülsün.

    yorum 3:

    hani bieze
    seyircileremi yoksa karnavala katılanlaramı

    kombo dedikleri bu olsa gerek... sanırım milliyet kapatacak okuyucu yorumlarını ahah..

    http://www.milliyet.com.tr/…/02/09/son/sonyas06.asp
  • milliyet son dakikadaki haber "bebeginizi dogar dogmaz bagriniza basin" baslikli. icinde ise bebegin dogar dogmaz annenin gogsunun uzerine yatirilmasinin anne ile bebek arasindaki duygusal bagi gelistirdigi anlatiliyor.
    konuyu gercekten iyi anlamis ve ozumsemis olan "ozcan" da hakli olarak diyor ki: "ilginç bir proje... kızım doğduğundan beri aklımda. acaba anne sütü toplanıp pazarlanamaz mı? kadınlara da ek iş çıkar diye düşünüyorum ama işin tıbbi kısmı hakkında bi fikrim yok.. böyle birşey olabilir mi acaba?? bazı annelerin fazla gelen sütlerini lavaboya akıttığını bazılarının ise sütünün yeterli gelmediğini biliyorum. durumu eşitlemiş oluruz. mama vermekten iyidir ama ucuz olacağını sanmıyorum..köşeyi dönmem lazım"
  • finlandiyali universite ogrencisi bir kizin erkek arkadasi icin son dakikada ucaktan inmesi haberi icin yazilan yorumlardan "halid bin velid"inkinin basligi ile icerigi arasindaki uyum goz kamastirici:
    baslik: ask budur
    yorum: bana göre finli kadin kadar cabuk asik olan ve cabuk bikan baska kadin yoktur. ne varsa turk kadininda var.

    zülfü bora özgün'un de bir finli tecrubesi var ama kafa karisik biraz: böyle bir olay yaşamamış ve yaşatmamış olsamda,23.dünya üniversiteler arası yaz olimpiyat oyunları için izmir'e gelen finlandiya bayan voleybol kafilesinin en güzel kızına aşık oldum ve o'na aşkımı anlatan bir şiir yazdım.çok sevinmiş,beni öpmüş ve e-mail adresime mutlaka mail yollayacağını söylemişti ama gidiş o gidiş...insan bu fin kızlarına bir tutuldu mu,bir daha kendine gelemiyor anlayacağınız.(gerçi bu olayda tam tersi olmuş ama!)
  • hurriyetim com tr'nin internet kullanmasını bilen bilgili okuyucularının yarma konusunda rahatlıkla ipi göğüsleyebileceği okuyucular. zira bugün isveç in bulgur pilavıyla tanışmasıyla ilgili bir habere bir okuyucunun yazdığı yorum şöyle; ''zavallilar! çok medeni geçinirler ama hala pilav'i bilmiyorlar...''

    (bkz: bulgur pilavının medeniyete etkisi)
  • haber: bu bir ilk... almanya'da ölü bir kedide ölümcül h5n1 virüsü çıktı

    yorum:

    az kuş yeseydi
    ölü kuşları yediği için h5n1 virüsüne yakalanmıştır.yetkililerin dikkat etmesi gerekirdi.
  • christina aguileraya bile hayat dersi veren arkadaşlara rastlanır bu yorumlarda.

    [şarkıcıya milliyet'in başlığında olduğu gibi ismi ile hitap etmek gerekirse*...] christina bir partiye gitmiş. içkinin dozunu fazla kaçırınca da parti çıkışında ayakta durmakta zorlanmış, arabasının içine yığılıp kalmıştır. o sırada bir sürü flaş patlamıştır tabi ki.

    kahramanımızın, yurdum insanından aldığı içki adabıyla ilgili ayarlara gelince;
    - ya bazisi içer güzelleşir bazisi içer maraza çikarir ona göre içicen yoksa böyle rezil olursun
    - rakı iç güzel ablam hem o mideni de bozmaz
    - rakı iç sevgili kardeşim.o sarhoş bile yapsa böyle komik göstermez

    rakıyı yüceltmeleri bakımından takdirlerimi sunduğum yorumlardır bunlar.
hesabın var mı? giriş yap